Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 1
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 2
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 3
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 4
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 5
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 6
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 7
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 8
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 9
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 10
Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm slika 11
Blue Gym

Booty band set (3 kom.) - 33x8 cm

  • Šifra: NMAAZV3
Trenutno nedostupno

Booty Band Koliko ste puta planirali trenirati, ali je pristup teretani bio ograničen? Sa Booty Bandom, možete vježbati u udobnosti svog doma, na otvorenom, na poslovnom putu... Slobodno ponesite Booty Band bilo gdje, oni su mali, lagani i lako će stati u vašu torbicu.

Pročitaj više
Šalje: bluegym
Sigurna kupovina
Opis

U ovom setu uključene su elastične trake sa tri razine otpora, koje ne variraju u veličini - sve trake su istih dimenzija. Svaka traka odlično pristaje budući da je otpor reguliran snagom tkanine, a ne veličinom trake. Ovaj model Booty Band traka se neće okretati, klizati ili pucati, budući da je testiran na tisućama korisnica različitih veličina tijela. Materijal je toliko ugodan da se može koristiti i na goloj koži. 

Sve vježbe za bokove i stražnjicu sa elastičnim Booty Band trakama daju brže i bolje rezultate! Booty Band je efikasan i raznovrstan alat za trening koji se može koristiti za povećanje snage i stabilnosti donjeg, ali i gornjeg dijela tijela, prvenstveno namijenjen jačanju nogu i gluteusa. Obruč je idealan za lateralne pokrete, aktivaciju kukova i stražnjice, ili ramenog pojasa. Posebno korisno za sve sportske igre, za razvoj agilnosti, brzine i koordinacije sportaša. Ovaj udoban i izdržljiv rekvizit namijenjen je postavljanju oko bedara, nogu, gležnjeva, stopala, ramena i ruku. Koriste se kao pomagalo prilikom različitih vježbi s namjerom dodatnog opterećenja, kako bi prirodne pokrete poput čučnjeva, iskoraka, klizanja, i sl. učinili još izazovnijima. Ovo dodatno opterećenje tijekom funkcionalnih pokreta ubrzava postizanje željenih rezultata, a pomaže i pri sagorijevanju suvišnih masnoća, povećava snagu i učinkovitost - i sve to u kraćem vremenu nego što je uobičajeno. 

 Booty band je posebno popularan među ženskom populacijom budući da uporabom na donjem dijelu tijela dodatno stimulira noge, bokove i gluteus, te na taj način nogama i stražnjici daje zategnutiji i privlačniji izgled. Stoga možemo reći da sve najbolje vježbe za tonusiranje stražnjice i bokova uz Booty band postaju još efikasnije.