Popust-32%

Ogledalo od masivnog drva manga 50 x 110 cm

  • Šifra: NMGVVKG
949,90 kn

643,15 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ovo ogledalo, s okvirom od čvstog drva manga, odiše vintage šarmom i bit će savršen i atraktivan ukras vašem domu sa svojim jedinstvenim dizajnom. Može se koristiti u hodniku ili kupaonici. Okvir je izrađen od masivnog drva manga koje je čvrsto,...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ovo ogledalo, s okvirom od čvstog drva manga, odiše vintage šarmom i bit će savršen i atraktivan ukras vašem domu sa svojim jedinstvenim dizajnom. Može se koristiti u hodniku ili kupaonici.

Okvir je izrađen od masivnog drva manga koje je čvrsto, stabilno, izdržljivo i prekasno, a sama izrada daje na značaju njegovom spektakularnom retro dizajnu. Svaki korak u procesu je izveden s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Sama izrada i prekrasni drveni godovi čine svaki komad namještaja unikatnim i pomalo drugačijim od drugih. Stavka je već sastavljena; montaža nije potrebna.

Važna napomena: Drveni godovi i boje mogu varirati od komada do komada, što čini svako od naših ogledala jedinstvenom; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Čvrsto mango drvo + staklo
  • Veličina: 50 x 110 cm (Š x V)
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje nije potrebno
Broj paketa: 1