The Protein Works Protein Nutties 40g kikiriki slika 1
The Protein Works

The Protein Works Protein Nutties 40g kikiriki

  • Šifra: Q4N6AV

16,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

PROTEIN NUTTIES 40g + sadrži izolat i koncentrat proteina sirutke + sadrži vlakna + sadrži kikiriki i organski kakao + sadrži djevičansko kokosovo ulje + odlična čokoladna poslastica za bilo koje doba dana + za užitak bez grižnje savjesti +...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

PROTEIN NUTTIES 40g + sadrži izolat i koncentrat proteina sirutke + sadrži vlakna + sadrži kikiriki i organski kakao + sadrži djevičansko kokosovo ulje + odlična čokoladna poslastica za bilo koje doba dana + za užitak bez grižnje savjesti + premium kvaliteta Ako su vam dosadile standardne proteinske čokoladice i tražite nešto što novo i ukusno u čemu možete uživati bez grižnje savjesti tada probajte PROTEIN NUTTIES.

PROTEIN NUTTIES su napravljeni od vrhunskih sastojaka poput izolata proteina sirutke i mlijeka, 100% prirodnog kikirikija i djevičanskog kokosovog ulja te organskog sirovog kakaa. Ove kuglice finoće su bogate i mikronutrijentima poput koji se prirodno nalaze u njegovim sastojcima poput cinka koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata te željeza i bakra koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Vitamini B kompleksa doprinose smanjivanju umora i iscrpljenosti.

PROTEIN NUTTIES proizvode se u suvremenoj tvornici The Protein Works-a s isključivo najfinijim sastojcima koji predstavljaju sam vrh prehrambene tehnologije i dostignuća. Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda PROTEIN NUTTIES se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

NAČIN UZIMANJA Ovisno o individualnim potrebama 1-4 čokoladice.