Thumbnail 1
Thumbnail 2
Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje 01 slika 1
Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje 01 slika 2
Maybelline logo

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje 01

Šifra proizvoda: Q4XDV9

Trenutno nedostupno

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje
Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje...

Pročitaj više

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje

Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje izgleda lica.

2 u 1 Paleta za konturiranje lica

Zašto će ti se ovo svidjeti

Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje izgleda lica. Pakiranje uključuje praktično ogledalo i 2 u 1 četkicu.

Za najbolji rezultat

KORAK 1 - KONTURIRANJE: Za konturiranje koristi tamniju mat nijansu pudera kako bi se naglasio željeni dio lica. Četkicom nanesi puder ispod jagodične kosti, uz rub kose, sa strane nosa, ispod brade i uzduž linije čeljusti.

KORAK 2 – HIGHLIGHTING: Svijetliju nijansu pudera koristi za posvjetljivanje određenih dijelova lica te za postizanje blistavog izgleda. Prstima ili četkicom svijetliju nijansu pudera nanesi na vrh jagodica, sredinu čela i nosa, kao i iznad gornje usne.

KORAK 3 - BLENDANJE: Za savršen i potpun izgled, važno je dobro sve izblendati.

Trenutno nedostupno
Specifikacija
sastav