Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Puder u kamenu

Maybelline

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje 01

69,90 kn

62,91 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno Dostava kroz 2-5 radna dana

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje
Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje...

Pročitaj više
Opis

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje

Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje izgleda lica.

2 u 1 Paleta za konturiranje lica

Zašto će ti se ovo svidjeti

Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje izgleda lica. Pakiranje uključuje praktično ogledalo i 2 u 1 četkicu.

Za najbolji rezultat

KORAK 1 - KONTURIRANJE: Za konturiranje koristi tamniju mat nijansu pudera kako bi se naglasio željeni dio lica. Četkicom nanesi puder ispod jagodične kosti, uz rub kose, sa strane nosa, ispod brade i uzduž linije čeljusti.

KORAK 2 – HIGHLIGHTING: Svijetliju nijansu pudera koristi za posvjetljivanje određenih dijelova lica te za postizanje blistavog izgleda. Prstima ili četkicom svijetliju nijansu pudera nanesi na vrh jagodica, sredinu čela i nosa, kao i iznad gornje usne.

KORAK 3 - BLENDANJE: Za savršen i potpun izgled, važno je dobro sve izblendati.