Popust-30%

Puder u kamenu

Maybelline

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje 01

69,90 kn

48,93 kn

Popust traje još::

Dostupno Dostava kroz 2-4 radna dana

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje
Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
BeautyGroup
Opis

Maybelline New York Master Sculpt Kompaktni puder za konturiranje

Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje izgleda lica.

2 u 1 Paleta za konturiranje lica

Zašto će ti se ovo svidjeti

Konturiranje lica će istaknuti tvoje crte lica, a posebno jagodične kosti koje će dati tvome licu sasvim novu dimenziju. Konturiranje se isto tako koristi i za prividno sužavanje izgleda lica. Pakiranje uključuje praktično ogledalo i 2 u 1 četkicu.

Za najbolji rezultat

KORAK 1 - KONTURIRANJE: Za konturiranje koristi tamniju mat nijansu pudera kako bi se naglasio željeni dio lica. Četkicom nanesi puder ispod jagodične kosti, uz rub kose, sa strane nosa, ispod brade i uzduž linije čeljusti.

KORAK 2 – HIGHLIGHTING: Svijetliju nijansu pudera koristi za posvjetljivanje određenih dijelova lica te za postizanje blistavog izgleda. Prstima ili četkicom svijetliju nijansu pudera nanesi na vrh jagodica, sredinu čela i nosa, kao i iznad gornje usne.

KORAK 3 - BLENDANJE: Za savršen i potpun izgled, važno je dobro sve izblendati.

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više