Braun

BRAUN 9-969V EPILATOR

  • Šifra: QNAV35
  • Prodavač: Orbico
Trenutno nedostupno

Epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969v: sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju, eksfolijaciju i njegu kože + gratis četkica za čišćenje lica
Istaknute značajke:• Epilator za mokru i suhu epilaciju uklanja više dlačica u 1 potezu*• Epilacijom se...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
Orbico
Opis

Epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969v: sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju, eksfolijaciju i njegu kože + gratis četkica za čišćenje lica

Istaknute značajke:
• Epilator za mokru i suhu epilaciju uklanja više dlačica u 1 potezu*
• Epilacijom se uklanjaju dlačice 4x kraće od onih koje se mogu ukloniti voskom
• Jastučić za dubinsku masažu pomaže poboljšati izgled kože
• 2 četkice za tijelo eksfolijacijom pomažu smanjiti urastanje dlačica
• Četkica za čišćenje lica 6x je učinkovitija od ručnog čišćenja

Braun Silk-épil 9 SkinSpa najbolji je sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju, eksfolijaciju i njegu kože. Ovaj komplet osim Braunovog najboljeg epilatora za mokru i suhu epilaciju donosi i jastučić za dubinsku masažu koji poboljšava tonus i izgled kože, dvije eksfolijacijske četkice – za nježnu i dubinsku masažu, te četkicu za čišćenje lica koja s lakoćom uklanja make-up i nečistoće.

*u usporedbi s drugim Braunovim epilatorima

Braunov najbrži i najprecizniji epilator.
Svojom 40% širom glavom epilator Braun Silk-épil 9 postavlja nove standarde u epilaciji. Njegova revolucionarna tehnologija pinceta MicroGrip uklanja dlačice duljine tek 0,5 mm, što je čak 4x kraće od onih koje se mogu uhvatiti voskom, pružajući vam tako predivne rezultate kao nakon tretmana u salonu, s glatkoćom koja traje do 4 tjedna.

*u usporedbi s drugim Braunovim epilatorima

Značajke proizvoda:

Pomaže smanjiti urastanje dlačica. Primjetno poboljšava izgled kože.

Dubinska masaža
Braunov novi jastučić za dubinsku masažu pomaže potaknuti cirkulaciju i poboljšati izgled kože.

Dubinska eksfolijacija kože tijela
Braunova inovativna četkica za dubinsku eksfolijaciju 6x je djelotvornija od ručnog tretmana u uklanjanju mrtvih površinskih stanica kože i sprečavanju urastanja dlačica.

Nježna eksfolijacija kože tijela
Nježna eksfolijacijska četkica idealna je za eksfolijaciju kože na osjetljivijim područjima.

Čišćenje lica
Četkica za čišćenje lica uklanja šminku i nečistoće kože 6x bolje od ručnog tretmana. Nastavak s nježnom četkicom savršen je za osobe sa suhom ili osjetljivom kožom, dok se uporabom eksfolijacijske četkice na tjednoj bazi dobiva čišći ten.

Dodatne značajke:

Wet & Dry
Epilator Braun Silk-épil 9 možete koristiti u kadi i pod tušem. Kada se provodi redovito, u toploj vodi, epilacija postaje i doslovno bezbolna.

Pulsirajuće vibracije
Aktivne vibracije čine epilaciju iznimno nježnom, smanjujući tako osjećaj boli.

Pokretljiva glava
Epilacijska glava lijepo se prilagođava svakoj konturi donoseći nenadmašnu udobnost i učinkovitost, čak i na problematičnijim područjima poput koljena i pazuha.


Smartlight
Svjetlo Smartlight otkriva i najtanje dlačice kako bi vaša epilacija bila što temeljitija.

1 uređaj. 12 dodataka.
Epilator Braun Silk-épil 9-969v dolazi s 12 dodatnih elemenata pa se tako još lakše može prilagoditi vašim navikama pri uklanjanju dlačica. Osim eksfolijacijskih četkica i nastavka za dubinsku masažu, ima i nastavak Efficiency koji osigurava maksimalan kontakt s kožom za što veću temeljitost, dok nastavak za preciznost omogućuje lakšu prilagodbu manjim područjima.

Čišćenje lica za besprijekornu ljepotu.
Komplet za ljepotu 9-969v sadrži i posebnu četkicu za čišćenje lica s dvije dodatne zamjenjive glave četkice, koja uklanja šminku i nečistoće kože 6x bolje od ručnog tretmana. Zamjenjiva glava s nježnom četkicom savršena je za osobe sa suhom ili osjetljivom kožom, dok se uporabom eksfolijacijske četkice na tjednoj bazi dobiva čišći ten.

Usporedba proizvoda:

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više