Popust-25%
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 1
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 2
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 3
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 4
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 5
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 6
Braun 300TS Brijač + Torbica slika 7
Braun

Braun 300TS Brijač + Torbica

  • Šifra: QNQZE6
649,00 kn

489,00 kn

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 4-8 radnih dana

Poklon pakiranje-punjivi električni brijaći aparat Braun Series 3 300s, u crnoj boji + putna i toaletna torbica

Istaknute značajke:• 3 brijaća elementa osjetljiva na pritisak, osiguravaju učinkovitost i ugodnost za kožu• 2 punjive dugovječne NiMH...

Pročitaj više
Opis

Poklon pakiranje-punjivi električni brijaći aparat Braun Series 3 300s, u crnoj boji + putna i toaletna torbica

Istaknute značajke:
• 3 brijaća elementa osjetljiva na pritisak, osiguravaju učinkovitost i ugodnost za kožu
• 2 punjive dugovječne NiMH baterije
• Dizajnirao i projektirao Braun, u Njemačkoj
• Dugotrajan bežični električni brijaći aparat, vodootporan do 5 metara dubine
• Sadržaj: brijaći aparat Braun Series 3, putni etui i toaletna torbica, pametni utikač SmartPlug s automatskom prilagodbom napona u rasponu 100-240 V

Opis proizvoda:
Punjivi električni brijaći aparat s mrežicom Braun Series 3 nemilosrdan je prema bradama, a nježan prema koži. 3 brijaća elementa osjetljiva na pritisak savršeno se prilagođavaju svakoj konturi lica i briju u intuitivnim pravocrtnim potezima. Dizajniran i projektiran u Njemačkoj, brijaći aparat Braun Series 3 osmišljen je da potraje.

Izvanredno prilagođavanje i udobnost za kožu.
Braun je proslavljena njemačka marka specijalizirana za vrhunske precizne brijaće aparate. Globalno je poznata po jednostavnom, intuitivnom dizajnu, kao i po izvanrednim performansama svojih proizvoda. Kao pouzdan odabir muškaraca diljem svijeta Braun je postao globalna marka br. 1 među brijaćima aparatima s mrežicom.*
Svi Braunovi brijaći aparati kreću se u pravocrtnim, intuitivnim potezima, pa ne trebate dvaput kružiti iznad istog mjesta, a to pomaže smanjiti iritacije kože.
Specijalizirani elementi za podrezivanje osjetljivi su na pritisak i zaštićeni patentiranom metalnom mrežicom (SensoFoil™) što osigurava temeljito brijanje i izvanrednu ugodnost za kožu.
Svi brijaći aparati iz Series 3 dizajnirani su i projektirani u Njemačkoj, s vrhunskom preciznošću i posvećenošću detaljima. Kvaliteta je to koju možete osjetiti svakoga dana.
*Na temelju vrijednosnog udjela od srpnja 2015. do lipnja 2016. Izvor: vodeći institut za istraživanje tržišta.

 

Napredno brijanje
3 specijalizirana brijaća elementa zajedničkim radom osiguravaju temeljito i nježno brijanje. Braunova patentirana mrežica SensoFoil™ štiti vašu kožu od iznimno oštrih oštrica.

Savršeno prilagođavanje
Tri neovisno pokretljiva brijaća elementa (glava 3-Flex) prilagođavaju se svakoj konturi lica kako bi se osigurao maksimalan kontakt s kožom.

Osjetljivost kože
Braunove oštrice osjetljive na pritisak automatski se povlače kako bi zaštitile vašu kožu. Za nježno brijanje i osjećaj glatkoće kože.

Inteligentan dizajn
Dojmljiva brijaća snaga aparata iz Series 3 smještena je u super tankoj glavi, kako bilo što lakše doprijeti do teže dostupnih područja kao što je, primjerice, ono ispod nosa.

Njemačka tehnologija

Brijaći aparati iz Braun Series 3 osmišljeni su i proizvedeni su tako da potraju. Ergonomsko hvatište jamči sigurnost prilikom brijanja, čak i u mokrim uvjetima (s vodom, sapunom ili gelom). 

100% vodootpornost
Svi su Braunovi brijaći aparati vodootporni do dubine od 5 metara, što ih čini praktičnima za lako i higijensko ispiranje pod tekućom vodom.

Rad sa i bez kabela
S opcijom rada sa i bez kabela nema šanse da ostanete bez napajanja. Pametni utikač Smart Plug automatski se prilagođava bilo kojem naponu između 100 i 240 V diljem svijeta pa svoj brijaći aparat možete koristiti i na putovanjima.

2 dugotrajne baterije

Dvije moćne NiMH baterije s tehnologijom brzog punjenja. Već 5 minuta punjenja dostatno je za 1 cijelo brijanje.

  
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca