GARDEN Sol himalajska sitna 500g slika 1
GARDEN logo

GARDEN Sol himalajska sitna 500g

Šifra proizvoda: QVAAGR3

Cijena

14,50 kn

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Himalajska sol dolazi iz područja Himalaje te se smatra najčišćom soli na Zemlji

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Himalajska sol dolazi iz područja Himalaje te se smatra najčišćom soli na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustava starog više od 250 milijuna godina. U svojoj kristalnoj strukturi i sastavu sadrži više od 80 prirodnih minerala i elemenata u istom omjeru u kojem se nalaze i u našem organizmu. Prepoznatljiva je po nježno ružičastoj boji koja može varirati.

Sastojci: himalajska sol · Zemlja podrijetla: vidi na pakiranju · Stavlja na tržište: Garden d.o.o., Krajiška 30, Zagreb · Čuvati na suhom i hladnom mjestu · Rok trajanja: neograničen · Može sadržavati tragove orašastih plodova, sezama i žitarica koje sadrže gluten.

Specifikacija
Vegan
Oznaka
Bez glutena
Bez laktozeDa
Deklaracija Himalajska sol dolazi iz područja Himalaje te se smatra najčišćom soli na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustava starog više od 250 milijuna godina. U svojoj kristalnoj strukturi i sastavu sadrži više od 80 prirodnih minerala i elemenata u istom omjeru u kojem se nalaze i u našem organizmu. Prepoznatljiva je po nježno ružičastoj boji koja može varirati. Sastojci: himalajska sol · Zemlja podrijetla: vidi na pakiranju · Stavlja na tržište: Garden d.o.o., Krajiška 30, Zagreb · Čuvati na suhom i hladnom mjestu · Rok trajanja: neograničen · Može sadržavati tragove orašastih plodova, sezama i žitarica koje sadrže gluten.