Šifra proizvoda: QVAAN5V
BAUCKHOF Pripravak za crni kruh bez glutena BIO Bauck Hof 500g
Pročitaj višeHranjiva vrijednost na 100g:
Energija | 431kcal/1802kJ |
Masti | 19,4g |
Od kojih zasićene | 2,3g |
Ugljikohidrati | 47,0g |
Od toga šećeri | 3,1g |
Bjelančevine | 13,0g |
Soli | 1,9g |
Oznaka | Bio |
Bez glutena | Da |
Bez laktoze | Da |
Deklaracija | EKOLOŠKI PROIZVOD Naziv proizvoda: D613416 PRIPRAVAK ZA CRNI KRUH BEZ GLUTENA BAUCK HOF Popis sastojaka:integralno brašno od riže* 36%, sjemenke suncokreta*, kukuruzni škrob*, sjemenke lanene mljevene*, lanene sjemenke*, kiselo heljdino tijesto u prahu*, (heljdino brašno*, brašno od quinoe*, starter kulture), morska sol, rižin sirup u prahu*, karamela u prahu*, maltodekstrin*, zgušnjivač: guar guma*. *eko uzgoj. BEZ GLUTENA. Zemlja podrijetla: Njemačka Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 1000 Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007 Pripremav za cca 750g kruha: pomiješajte sadržaj paketa i jednu vrećicu suhog kvasca.Dodajte 350ml vode (za svježi kvasac: pola kocke kvasca otopite u mlakoj vodi). Smjesu miješajte mikserom 5 minuta. Tijesto stavite u nauljeni kalup te premažite uljem. Pokrijte folijom i ostavite 15 minuta na toplom mjestu. Stavite kruh u zagrijanu pećmicu na 225°C i pecite cca 50 minuta. Nutritivna vrijednost na 100g: energija KJ/kcal: 1802/431, masti: 19,4g, od kojih zasićene: 2,3g, ugljikohidrati: 47,0g, od čega šećeri: 3,1g, vlakna: 7,8g, bjelančevine: 13,0g, sol: 1,9g. |