Popust-58%
Piccadilly ženske gležnjače slika 1
Piccadilly ženske gležnjače slika 2
Piccadilly ženske gležnjače slika 3
Piccadilly ženske gležnjače slika 4
Piccadilly

Piccadilly ženske gležnjače

  • Šifra: QVJJMDJ
949,00 kn

399,00 kn

Piccadilly crne ženske gležnjače na visoku petu

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

## Visoke pete daju osjećaj mode. Importirani latex amortizer apsorbira udarce i omogućuje bešumni hod u visokim petama, poboljšava raspodjelu težine duž cijelog stopala, te smanjuje bol koja se može javljati kod nošenja visokih peta. 

## Moderni i ultra otporni materijal čuva petu kako bi ostala netaknuta u svakom trenutku, izbjegava ogrebotine i blijeđenje boje. Svaki dan je poseban, drugačiji , pružite bogatstvo vašim stopalima. 

## Tkanina visoke tehnologije, s antibakterijskim svojstvima, uvijek zagrijava vaše noge, bez obzira na temperaturu vani. 

## SATRA certifikat stavlja Piccadilly ispred konkurencije kada je u pitanju kvaliteta i udobnost, a niti jedan drugi atribut nije važniji od toga. SATRA JE najveće tehnološko sjedište na svijetu, gdje su znanstvenici, tehničari i inženjeri provodili napredne studije i testove na kvaliteti i kvaliteti i performansama novih proizvoda. SATRA certifikat stavlja Piccadilly ispred konkurencije kada je u pitanju kvaliteta i udobnost. 

## Uz sve prednosti Piccadilly cipela, možda je i najvažnija ona ekološka, a to je da niti jedna životinja nije ubijena kako bi se cipele proizvele, a svi ostatci cipela mogu biti ponovno prerađeni i upotrijebljeni.

Specifikacija
BojaBlack/Crna
SpolŽene
SezonaJesen/Zima
MaterijalOstali materijali