Popust-40%

Skije

Fischer

Fischer ski set rc4 superior sc + rc4 z11 powerrail brake 78 [g] gw

4.179,95 kn

2.507,98 kn

Besplatna dostava!

2.257,18 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Fischer RC4 SUPERIOR SC je race entry model RC4 serije koji konstrukcijom podsjeća na RC4 Worldcup modele, namijenjen je rekreativcima koji se ne osjećaju dovoljno spremnim za Race modele, a željni su dokazivanja i napredovanja u skijaškoj tehnici. ...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
lera-sport
Opis

Fischer RC4 SUPERIOR SC je race entry model RC4 serije koji konstrukcijom podsjeća na RC4 Worldcup modele, namijenjen je rekreativcima koji se ne osjećaju dovoljno spremnim za Race modele, a željni su dokazivanja i napredovanja u skijaškoj tehnici. Lagana skija, modernog dizajna, s većinom najkvalitetnijih konstrukcijskih značajki poput laminirane drvene strukture te nešto manje titanijskih vlakana za povećanje krutosti i elastičnosti konstrukcije.

Veom okretna skija, fleksijski kruta i kontstrukcijski lagana, prebacivanje težišta sa jednog rubnika na drugi ne zahtjeva velik utrošak snage, za većinu rekreativaca pruža sigurnost u vožnji i predstavlja dobar temelj za usavršavanje skijaške tehnike. Razlog tome leži prije svega u vrlo odmjerenoj težini i dimenzijama koje predstavljaju svojevrsnu kombinaciju između rekreativne slalom i veleslalom skije. Iskusniji i tehnički potkovaniji skijaši svakako neće biti razočarani skijanju i izvan staze, gdje se pokazala kao vrlo plovna i okretna skija.


Fischer RC4 Superior Pro je prije svega vrlo svestrana skija prilagođena široj masi skijaša, od srednjih rekreativaca koji žele ugodno skijanje duž cijelog dana, te naprednih rekreativaca koji žele usavršavati skijašku tehniku, a traže skiju za sve uvjete na stazama.

Radijus: 14m/165cm Raspoložive dužine: 150,155,160,165,170 Set vezova: T40016 RC4 Z11 Powerrail BRAKE 78 [G] Ploča: POWERTARCK Širina skije: 122-72-104 Konstrukcija / Tehnologija: AIR CARBON TI 0.5, ON-PISTE ROCKER, POWERTRACK, SINTERED BASES, BEECH POPLAR WOOD CORE
Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više