L'Oreal Paris x Isabel Marant SMILE Ruž za usne Bastille Whistle  slika 1
L'Oreal Paris x Isabel Marant SMILE Ruž za usne Bastille Whistle  slika 2
L'Oreal Paris x Isabel Marant SMILE Ruž za usne Bastille Whistle  slika 3
L'Oreal Paris x Isabel Marant SMILE Ruž za usne Bastille Whistle  slika 4
L'Oreal Paris

L'Oreal Paris x Isabel Marant SMILE Ruž za usne Bastille Whistle

  • Šifra: R2JMR2
Trenutno nedostupno

Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par.

I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni život.

Pročitaj više
Šalje: BeautyGroup
Sigurna kupovina
Opis

L'Oreal Paris x Isabel Marant SMILE ruž za usne Bastille Whistle

Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par.

I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni život. Nova, zajednička kolekcija ima za cilj osnažiti žene i pomoći im da budu odvažne i sigurne u sebe te da nose svoj stil sa stavom i samopouzdanjem.

 

Esencijalan pariški look
 

Nova kolekcija donosi esencijalni pariški look kroz pet višenamjenskih proizvoda koji se lako mogu ubaciti u torbicu i koristiti u pokretu. Bezvremenske i elegantne boje pristaju svim nijansama kože, a čak nema ni mučenja s kistovima i ostalom make-up aparaturom – sjenilo za oči može se nanijeti samo prstima, a ruž izravno iz pakiranja bez kista. Lako ćeš postići prirodan dnevni look uz pomoć sjajila za usne, highlightera i maskare, a za večernji izlazak ga pojačaj ružem ili sjenilom za oči.

 

Osmijeh – Color Riche Matte
 

Lake za nanošenje, nijanse ruža Color Riche Matte obojit će tvoj osmijeh stilom. Legendarni L'Oréal Paris Color Riche mat ruž za usne, osvježen je novim, bezvremenskim bojama. Dvije nude nijanse, tri crvene i boja šljive, odgovarat će svakom stilu. Elegantni mat finiš hidratizirat će usne i staviti te u središte svakog događanja.

Val Garland, vizažistica kuće  L'Oréal Paris: „Zahvaljujući širokom spektru boja i podtonova, ova nova kolekcija mat ruževa Smile L'Oréal Paris Color Riche, pristajat će svakoj nijansi kože. To znači da svaka žena lako može odisati pariškom elegancijom!“