The Protein Works Rawtella 500g - natural slika 1
The Protein Works

The Protein Works Rawtella 500g - natural

  • Šifra: R4G6A6

139,00 kn

125,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Rawtella 500g - lješnjak namaz s organskom čokoladom +sadrži 70% lješnjaka +sadrži sirovu organsku čokoladu +sadrži djevičansko kokosovo ulje +izvor vlakana +BEZ umjetnih boja, aroma, soli, sladila +pogodno za vegetarijance i vegane RAWTELLA je...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Rawtella 500g - lješnjak namaz s organskom čokoladom +sadrži 70% lješnjaka +sadrži sirovu organsku čokoladu +sadrži djevičansko kokosovo ulje +izvor vlakana +BEZ umjetnih boja, aroma, soli, sladila +pogodno za vegetarijance i vegane RAWTELLA je bogati, zdravi namaz od lješnjaka (70% lješnjaka) koji su za vas pripremili nutriticionisti i profesionalni tvorci čokolade iz The Protein Worksa.

RAWTELLA je skroz prirodan lješnjak namaz koji sadrži isključivo 100% čiste prirodne sastojke poput organskih lješnjaka, sirove organske čokolade i djevičanskog kokosovog ulja. Kada se svi ovi sastojci pomiješaju u rukama iskusnih tvoraca čokoladnih proizvoda tada dobijete vrhunski čokoladni užitak čiju ćete čaroliju htjeti iskusiti opet i opet…..

RAWTELLA je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo prirodne boje, prirodne arome i zaslađen je prirodnim sladilom Stevijom. U protein nisu dodani zgušnjivači i druga punila što osigurava čistoću proizvoda. Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda RAWTELLA se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

NAČIN UZIMANJA - može se uzimati izravno sa žlicom - kao dodatak vašem proteinskom shake-u - kao namaz za kruh, palačinke i slično.