Vaga za bebe seca-384 klasa iii slika 1
Vaga za bebe seca-384 klasa iii slika 2
Vaga za bebe seca-384 klasa iii slika 3
Vaga za bebe seca-384 klasa iii slika 4
Vaga za bebe seca-384 klasa iii slika 5

Vaga za bebe seca-384 klasa iii

  • Šifra: RM22XM
Trenutno nedostupno

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializ...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-384
Digitalna vaga kapaciteta do 20 kg, graduacije 10 g <10 kg >20 g.

Robusna patronažna vaga s dvostrukom funkcijom.
- Vaga s montiranim koritom služi zasigurno i udobno vaganje beba
- Jednostavnim pritiskom na gumb, korito se može odvojiti od postolja. Postolje potom služi za vaganje djece (do 20 kg) u stajaćem položaju.

Seca-384 vaga je jednostavna za korištenje zahvaljujući intuitvnom gumbima za rad.

Funkcije: TARA, HOLD, BMI. HOLD funkcija omogućava da nakon mjerenja težine prvo zbrinete bebu, a tek onda očitate izmjerenu težinu. TARE funkcija omogućava oduzimanje težine mekanog podloška i pelena. BMI (Breast-Milk-Intake) funkcija služi za utvrđivanje količine popijenpg mlijeka za vrijeme hranjenja na prsa. Težina bebe prije hranjenja se oduzima od težine nakon hranjenja. 

Prijenosna vaga ima napajanje na baterije. S jednim setom baterija moguće je napraviti 20.000 mjerenja. 

Može se nadograditi dužinomjerom Seca-417 te za prijenos vage odgovaraju torbe Seca-413 i Seca-412.

 

 

Klasa III
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak o Seca-384 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku)