Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 1
Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 2
Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 3
Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 4
Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 5
Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 6
Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods slika 7
InnovaGoods

Električni LED Aparat za Šišanje InnovaGoods

  • Šifra: RMEXDD
Trenutno nedostupno

Otkrijte prednosti električnog LED aparata za šišanje InnovaGoods Wellness Beauté, savršenog rješenja za muškarce! Ovaj praktičan i učinkovit aparat za šišanje dizajniran je tako da se može prilagoditi posebnim podr...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Otkrijte prednosti električnog LED aparata za šišanje InnovaGoods Wellness Beauté, savršenog rješenja za muškarce! Ovaj praktičan i učinkovit aparat za šišanje dizajniran je tako da se može prilagoditi posebnim područjima tijela, uključujući i ona najosljetljivija, uz postizanje profesionalnih rezultata uz maksimalnu lakoću i ugodu.

Izrađen od ABS, TPR i PC plastike i nehrđajućeg čelikaPrekidač za uključivanje/isključivanjeNeklizeća ručkaLagan, praktičan i kompaktan dizajnIntegrirano LED svjetlo za bolju vidljivost4 duljine rezanjaPogodan za oblikovanje i rezanje kose/dlakePodručja primjene: nos, uši, obrve, zalisci, brkovi, brada, vrat, ramena, ruke, prsa...Uključuje četku za čišćenje i 2 zamjenjive glaveOkvirni promjer x visina: 2,5 x 14,5 cmRadi na baterije (1 x AAA, uključena)Pakiranje na 24 jezika (engleski, francuski, španjolski, njemački, talijanski, portugalski, nizozemski, poljski, mađarski, rumunjski, danski, švedski, finski, litavski, norveški, slovenski, grčki, češki, bugarski, hrvatski, slovački, estonski, ruski, latvijski)

Istraži više