Philips StraightCare Essential ThermoProtect aparat za ravnanje BHS378/00 slika 1
Philips StraightCare Essential ThermoProtect aparat za ravnanje BHS378/00 slika 2
Philips StraightCare Essential ThermoProtect aparat za ravnanje BHS378/00 slika 3
Philips StraightCare Essential ThermoProtect aparat za ravnanje BHS378/00 slika 4
Philips StraightCare Essential ThermoProtect aparat za ravnanje BHS378/00 slika 5
Philips

Philips StraightCare Essential ThermoProtect aparat za ravnanje BHS378/00

  • Šifra: RNE4KNG

299,00 kn

269,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 4-8 radnih dana

Tehnologija ThermoProtect

Njega ionima za sjajnu kosu

6 LED postavki temperature

Keratinske ploče

Jamstvo: 2 godine

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Tehnologija ThermoProtect - tehnologija ThermoProtect ravnomjerno raspoređuje toplinu preko ploča, sprječava pregrijavanje i štiti vašu kosu.

Njega ionima za sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta - negativno nabijeni ioni eliminiraju statički elektricitet, regeneriraju kosu i zaglađuju vlasi radi postizanja većeg sjaja kose. Rezultat je glatka i sjajna kosa bez statičkog elektriciteta.

Keramičke ploče s keratinom za glatku i sjajnu kosu - keramičke ploče s keratinom glatko klize po kosi, za brzo i jednostavno oblikovanje.

Raspon temperatura od 160 do 230°C - odaberite raspon temperatura od 160 do 230°C koji jamči dugotrajne rezultate te istovremeno smanjuje mogućnost oštećenja kose.

6 LED postavki temperature za preciznu kontrolu - varijabilne postavke od 160 – 230 °C s jasnim LED indikatorom za preciznu kontrolu. Niže temperature za popravke u zadnji čas i nježno oblikovanje. Više temperature za dugotrajne rezultate. Uživajte u preciznom oblikovanju zaštićene kose.

Dugačke ploče od 100 mm za brzo i lako ravnanje - dulje ploče od 100 mm omogućavaju bolji kontakt s kosom i pomažu u postizanju savršenih rezultata ravnanja u manje vremena.

Automatsko isključivanje za sigurnu uporabu - nastavak za oblikovanje ima funkciju automatskog isključivanja za sigurniju uporabu. Automatski će se isključiti nakon 60 minuta.

Funkcija zaključavanja gumba za sigurno i jednostavno spremanje - pločice možete spajati za sigurno i jednostavno spremanje.

Odabir napona za uporabu bilo gdje u svijetu - kompatibilan s naponima od 110 – 240 V. Može se upotrebljavati svugdje u svijetu.

Aparat za ravnanje kose ima kratko vrijeme zagrijavanja pa je spreman za uporabu u roku od 30 sekundi.