Dječji tricikl Velo bež

  • Šifra: RNJ4A99

977,90 kn

Još samo 5 komada! Dostava kroz 2-5 radna dana

Dječji tricikl Velo bež

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Ako je vaše dijete naraslo i spremno za avanturu u prirodi, Velo Air bež tricikl sigurno će biti jedna od njegovih novih omiljenih igračaka. Može se koristiti od rane dobi, od 9 mjeseci do 6 godina, zbog višestrukih funkcionalnosti. Više ne morate brinuti o udobnosti djeteta jer je tricikl opremljen mekanom zaštitom koja prekriva sjedalo. Naslon za leđa tricikla se naginje kako bi djetetu pružio udoban položaj za vrijeme spavanja, a reverzibilno sjedalo omogućit će vam da ga lako gledate tijekom dnevnih šetnji. Dijete će uvijek biti sigurno zbog sigurnosnih pojaseva u 3 točke i zaštitne ogradice koja neće dopustiti da dijete ispadne iz tricikla za vrijeme vožnje. Ručka tricikla je sklopiva kako bi se omogućio veći nagib naslona. 

 Kompaktan i jednostavan za korištenje, tricikl Velo Air bež ima lagan sklopivi sustav, metalni okvir, gumene kotače na pumpanje, visoko-podesivu dršku, kočnice i blatobrane, čime se kombiniraju visokokvalitetni materijali s najnovijom tehnologijom. ! PAŽNJA! Ne koristite upravljačku polugu kao polugu za penjanje po rubovima, stepenicama i drugim neravnim površinama! Držač nogu omogućit će maloj bebi da odmara noge u šetnjama i pruža joj udoban položaj. 

Ova potpora je odvojiva i može se maknuti kada dijete raste. Prednji kotač opremljen je sustavom "slobodnog kotača" koji se aktivira pritiskom na gumb. Sustav "slobodnog kotača" omogućit će da se papučica zaključa kada je dijete premalo da bi moglo samo pedalirati.

 Značajke: 

 - Reverzibilno sjedalo i podesivi naslon za leđa

- Gumeni kotač na pumpanje

- Sklopiva ručke 

 - Metalni okvir

- Dvije vrste oslonca za noge ovisno o dobi djece

- značajke specifične za kolica 

 - sigurnosni pojas u 3 točke 

 - integrirani sustav upravljanja 

 - podesivi krović 

- Podesiva visina stupa upravljača

Istraži više