Fluke

Ručni multimetar Fluke FLUKE-279FC/IFLEX kalibriran prema tvorničkom standardu ugrađena termografska kamera

  • Šifra: RNNXDQN

10.449,00 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 6-11 radna dana

Fluke 279 FC / iFlex je potpuno opremljen digitalni multimetar s integriranim toplinskim snimanjem koji vam omogućuje mjerenje i povećanje produktivnosti. Multimetar s termalnom slikom pomaže vam u pronalaženju, popravljanju, provjeri valjanosti i izvj...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Fluke 279 FC / iFlex je potpuno opremljen digitalni multimetar s integriranim toplinskim snimanjem koji vam omogućuje mjerenje i povećanje produktivnosti. Multimetar s termalnom slikom pomaže vam u pronalaženju, popravljanju, provjeri valjanosti i izvještavanju o električnim problemima - pomažući vam u cjelokupnom procesu rješavanja problema.
Multimetri s termičkom slikom su alat prve linije za otklanjanje električnih uređaja koji vam omogućuju sigurnu provjeru žarišnih točaka na visokonaponskoj opremi i transformatorima sa sigurne udaljenosti i otkrivanje zagrijavanja osigurača, žica, izolatora, konektora, spojnica i prekidača. Fluke 279 FC / iFlex termalna kamera omogućuje brzo i sigurno kontroliranje problematičnih područja. Budući da multimetar za termalno snimanje kombinira dva mjerača u jednom, olakšava vam posao i povećava produktivnost.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Specifikacija
Kalibriran poTvornički standard (vlastiti)
Tip (tip proizvođača)279fc/iflex
Određene značajke multimetarIntegrirana toplinska kamera
Tip multimetera (kategorizacija)Ručni multimetar

Istraži više