Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
Popust-60%

Dječji tepisi i podloge za igru

Other

Baby gym-podloga za igranje

  • Šifra: RNXJ5JV
  • Šalje: B2C
339,00 kn

135,60 kn

Još samo 2 komada Dostava kroz 1-3 radna dana

Šarena obrazovna podloga za bebe - životinje + zvečke
Dimenzije (širina/duljina / visina): 83/83/40 cm, dob: 0+

Pročitaj više
Opis

Šarena obrazovna podloga za bebe - životinje + zvečke 

Lijepa, šarena obrazovna podloga je igračka koja promiče razvoj i koja može pratiti dijete od rođenja. Napravljen je od izdržljivih i sigurnih materijala koji imaju divne, živopisne boje. 

U setu se nalazi interaktivni tepih dimenzija 83/40 cm i slike živopisnih životinja (bubamara, ptica i slona). Podmetač je dopunjen udobnim štapovima koji se mogu koristiti za objesivanje zvečki i loptica, koji su također uključeni u set za igru. Zvečke se mogu odvojiti od interaktivnih štapića - na primjer, kada su iznimno probudili zanimanje za dijete. Njihove dimenzije savršene su za prve pokušaje držanja predmeta. Obilje nevjerojatno živih boja i zanimljivih uzoraka na interaktivnoj podlozi potiče dijete da se igra i potiče njegov rast. 

Dječja prostirka je savršen način za vježbanje mišića vrata, ruku i leđa. Obrazovna prostirka potiče najmlađe na tjelesnu aktivnost i pomaže u razvijanju motoričkih sposobnosti - na primjer podizanje glave, podizanje ruku, pokušavanje hvatanja predmeta ili prvih pokušaja okretanja - od tamo je samo jedan korak sjesti i puzati. 

Dječja prostirka promiče pravilan razvoj osjetila djeteta. To savršeno stimulira vid s živopisnim bojama, osim što poboljšava osjećaj osjetila i sluha. Interaktivni tepih će biti idealna tvrtka za bebu u prvim mjesecima života. To će učiniti otkrivanje svijeta uz pomoć vida i dodirnuti strastvenu i emocionalnu aktivnost. Obrazovna prostirka potiče najmlađe na kognitivnu aktivnost, a osim toga razvija i njihove vještine ručno i upoznaje ih s oblicima i bojama. Igranje s podlogom za bebe također je idealan trenutak za razvoj mašte i koncentracijskih sposobnosti - njegove prednosti će se vidjeti u budućnosti. Potiče razvoj - savršeno stimulira osjet takta, vid i sluh. 

AMUSES - u setu se nalaze šarene zvečke i loptice koje se mogu objesiti na štapove. To potiče dijete da se igra. OBRAZOVANJE - pomaže bebi da iskoristi svoje sposobnosti poput podizanja glave ili okretanja. SIGURNO - podloga je izrađena od mekih materijala sigurnih za bebe. 

SPECIFIKACIJA - dimenzije (širina / visina): 83/40 cm, dob: 0+, težina: 320 g, u setu: 4 zvečke