Popust-60%

Baby gym-podloga za igranje

  • Šifra: RNXJ5JV
Trenutno nedostupno

Šarena obrazovna podloga za bebe - životinje + zvečke
Dimenzije (širina/duljina / visina): 83/83/40 cm, dob: 0+

Pročitaj više
Šalje: B2C
Sigurna kupovina
Opis

Šarena obrazovna podloga za bebe - životinje + zvečke 

Lijepa, šarena obrazovna podloga je igračka koja promiče razvoj i koja može pratiti dijete od rođenja. Napravljen je od izdržljivih i sigurnih materijala koji imaju divne, živopisne boje. 

U setu se nalazi interaktivni tepih dimenzija 83/40 cm i slike živopisnih životinja (bubamara, ptica i slona). Podmetač je dopunjen udobnim štapovima koji se mogu koristiti za objesivanje zvečki i loptica, koji su također uključeni u set za igru. Zvečke se mogu odvojiti od interaktivnih štapića - na primjer, kada su iznimno probudili zanimanje za dijete. Njihove dimenzije savršene su za prve pokušaje držanja predmeta. Obilje nevjerojatno živih boja i zanimljivih uzoraka na interaktivnoj podlozi potiče dijete da se igra i potiče njegov rast. 

Dječja prostirka je savršen način za vježbanje mišića vrata, ruku i leđa. Obrazovna prostirka potiče najmlađe na tjelesnu aktivnost i pomaže u razvijanju motoričkih sposobnosti - na primjer podizanje glave, podizanje ruku, pokušavanje hvatanja predmeta ili prvih pokušaja okretanja - od tamo je samo jedan korak sjesti i puzati. 

Dječja prostirka promiče pravilan razvoj osjetila djeteta. To savršeno stimulira vid s živopisnim bojama, osim što poboljšava osjećaj osjetila i sluha. Interaktivni tepih će biti idealna tvrtka za bebu u prvim mjesecima života. To će učiniti otkrivanje svijeta uz pomoć vida i dodirnuti strastvenu i emocionalnu aktivnost. Obrazovna prostirka potiče najmlađe na kognitivnu aktivnost, a osim toga razvija i njihove vještine ručno i upoznaje ih s oblicima i bojama. Igranje s podlogom za bebe također je idealan trenutak za razvoj mašte i koncentracijskih sposobnosti - njegove prednosti će se vidjeti u budućnosti. Potiče razvoj - savršeno stimulira osjet takta, vid i sluh. 

AMUSES - u setu se nalaze šarene zvečke i loptice koje se mogu objesiti na štapove. To potiče dijete da se igra. OBRAZOVANJE - pomaže bebi da iskoristi svoje sposobnosti poput podizanja glave ili okretanja. SIGURNO - podloga je izrađena od mekih materijala sigurnih za bebe. 

SPECIFIKACIJA - dimenzije (širina / visina): 83/40 cm, dob: 0+, težina: 320 g, u setu: 4 zvečke