Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Stražnji mjenjači

Alligator Cables

Set bužir/sajla mjenjača 2P/5mm bijela

  • Šifra: V523J
  • Šalje: Giant

19,99 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

ALLIGATOR set; bužir i sajla za mjenjač. Uključen su i metalni detalji i univerzalni završeci bužira. Sajla je čvrsta, lagano klizi i otporna je na koroziju.

2P, ekonomična tehnologija proizvodnje bužira za sajle, zadovoljava dva osnovna elementa, kv...

Pročitaj više
Opis
ALLIGATOR set; bužir i sajla za mjenjač. Uključen su i metalni detalji i univerzalni završeci bužira. Sajla je čvrsta, lagano klizi i otporna je na koroziju. 2P, ekonomična tehnologija proizvodnje bužira za sajle, zadovoljava dva osnovna elementa, kvalitetu i financijsku dostupnost. Bočne strane bužira znatno su fleksibinije od uzdužnog dijela bužira što poboljšava njegovo funkcioniranje, umanjuje trenje i osigurava učinkovito djelovanje. Polivinilan vanjski dio osigurava dugotrajnost proizvoda. • savršen omjer cijene i kvalitete • vrlo lagan bužir, otporan na grebanje, sajla čvrsta i funkcionalna • dizajn od tri sloja pruža zaštitu, otpornost na vanjske utjecaje, dugovječnost PROMJER: Ø 5 mm DUŽINA BUŽIRA: 177.8 cm (70") DUŽINA SAJLE: 190.5 cm (75") Ovakav set bužira i sajli za mjenjač dolazi u različitim bojama.