Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Trake i lule volana

GIANT

Traka Connect Gel plava

  • Šifra: V5XVR
  • Šalje: Giant

69,99 kn

Još samo 4 komada! Dostava kroz 2-5 radna dana

Dolazi sa zatvaračima cijevi i završnom trakom sa utisnutim GIANT logom. Osim toga sa trakom dolaze i dva zasebna komadića trake za postavljanje iza ručica kočnica (zahtjeva rezanje ukoliko je prevelika).

● površina zahvalna, lako se čisti i pere
●...

Pročitaj više
Opis
Dolazi sa zatvaračima cijevi i završnom trakom sa utisnutim GIANT logom. Osim toga sa trakom dolaze i dva zasebna komadića trake za postavljanje iza ručica kočnica (zahtjeva rezanje ukoliko je prevelika). ● površina zahvalna, lako se čisti i pere ● površina omogućuje čvrst grip, ne kliže se ● integriran gel apsorbira udarce i volan čini udobnijim Ovaj model traka za volan dolazi u različitim bojama .