Popust-20%
Spokey

Role spokey limp bl

  • Šifra: VDDNXGV
Trenutno nedostupno

Role Spokey LIMP BL 92469X
KVALITETA

Postavili smo visoke zahtjeve za našu opremu, stoga se trudimo koristiti najkvalitetnije materijale za proizvodnju proizvoda.


Znamo da je dobro isticati se i za...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Role Spokey LIMP BL 92469X KVALITETA

Postavili smo visoke zahtjeve za našu opremu, stoga se trudimo koristiti najkvalitetnije materijale za proizvodnju proizvoda.

Znamo da je dobro isticati se i zato poseban naglasak stavljamo na originalan i profinjen dizajn. Naše klizaljke proizvedene su u skladu s najnovijim trendovima i najsuvremenijim bojama.

TEHNOLOGIJA

S Limp rolama možete odabrati veličinu cipele. Brzo i jednostavno podešavanje traje samo nekoliko sekundi, što vam omogućuje da optimalno podesite cipelu na stopalo. To je savršeno rješenje i za one koji još uvijek rastu (za djecu) i za one koji su „na granici“ između dvije veličine (npr. 36/37). 

Kada odaberete role, obratite posebnu pozornost na trkača. Limp model nudi aluminijsku vodilicu koja jamči izdržljivost s vrlo malom težinom. 

Kotači su izrađeni od izdržljivog PU materijala tvrdoće 82A, što je optimalno za rekreativno rolanje. ABEC7 ugljični ležajevi jamče najveću preciznost proizvodnje, dobar vijek trajanja i velika brzinu rolanja. 

Sustav trostrukog učvršćivanja: vezice, čičak i kopča s dvije sekcije jamče ne samo prilagodbu stopalima, nego - iznad svega - najvišu razinu sigurnosti. Spokey kopče su opremljene zaštitom, što sprječava automatsko otpuštanje kopče - na taj način možete biti sigurni da traka ostaje na mjestu tijekom rolanja.

UDOBNOST

Prilagođavanje vam omogućuje da odaberete odgovarajuću veličinu i da je promijenite u slučaju promjene djetetove veličine stopala. 

Udobni i pouzdani sustav pričvršćivanja omogućuje korisnicima da optimalno prilagode rolanje svojim potrebama. 

Unutrašnjost mekane cipele osigurava udobnost korištenja.

NAMJENA

Rekreativna upotreba, fitness (idealno za oblikovanje mišića potkoljenice i stražnjice).

ZNAČAJKE

Zahvaljujući podešavanju veličine role rastu s djetetovom nogom

Ležajevi od aluminija, ABEC 1, 3, 5, 7, 9 je skala koja određuje preciznost s kojom su napravljeni ležajevi, što određuje glatkoću valjanja i postignutu brzinu

Aluminijske legure jamče optimalnu izdržljivost s minimalnim dijelom i težinom klizača.

Anatomski oblikovan uložak pruža robusnu potporu, održavajući najvišu fizičku udobnost

PARAMETRI

Prilagodljiv

Okvir: aluminij

Ležajevi: ABEC7 Carbon

Kotači: PU 82A

64 mm - rozm. 29-33

70 mm - rozm. 34-43

Kopče: kopče od dva dijela, čičak, vezice

Maksimalna težina korisnika: 60 kg