Popust-32%

Police za knjige od masivnog drva manga 60 x 35 x 180 cm

  • Šifra: VDE5Q5X
3.379,90 kn

2.291,69 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Dodajte dašak rustičnog stila svom domu ili uredu uz naše retro police za knjige. Ove police za knjige u antiknom stilu napravljene su od masivnog drva manga, tvrdog drva s gustim godovima. Grubo drvo manga ima snagu da podnese težinu, ali također...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Dodajte dašak rustičnog stila svom domu ili uredu uz naše retro police za knjige.

Ove police za knjige u antiknom stilu napravljene su od masivnog drva manga, tvrdog drva s gustim godovima. Grubo drvo manga ima snagu da podnese težinu, ali također može podnijeti trošenje uzrokovano vremenom. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju ili lakiranju. Vještina izrade i privlačni drveni godovi čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Ovaj ormarić s policama ima 1 pretinac s 2 vrata i 6 odjeljaka, što je idealno rješenje za spremanje i izlaganje vaše zbirke knjiga, časopisa, dokumenata ili ukrasnih predmeta poput okvira s fotografijama i figurica. Sastavljanje je jednostavno.

Važna napomena: Boje i drveni godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaku od naših polica za izlaganje jedinstvenom; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo manga s prirodnom završnom obradom
  • Dimenzije: 60 x 35 x 180 cm (Š x D x V)
  • S 2 vrata i 6 odjeljaka
Broj paketa: 2