Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
AmixNutrition

AmixNutrition Anabolic Monster Beef Protein 2,2kg - jagoda-banana

  • Šifra: VDEDEMZ

399,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

sadrži 90% enzimatski hidroliziranog goveđeg proteina koji predstavlja jedan od najboljih izvora proteina na tržištu. Enzimatska hidroliza skraćuje vrijeme probave protein ate se on vrlo brzo apsorbira u krvotok gdje vrši svoju primarnu funkciju koja je izgradnja mišićnog tkiva kao i ostalih tkiva u organizmu.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

ANABOLIC MONSTER BEEF PROTEIN
+sadrži 90% izolat čistog goveđeg proteina
+sadrži kreatin, arginine i beta alanin
+brza apsorpcija svih aminokiselina
+odlična topljivost
+lagano probavljiv
+sadrži važne minerale
+idealno za sve koji ne toleriraju laktozu i mliječne protein (proteine sirutke)
+praktički ne sadrži masti niti ugljikohidrate
+BEZ ASPARTAMA

ANABOLIC MONSTER BEEF PROTEIN sadrži 90% enzimatski hidroliziranog goveđeg proteina koji predstavlja jedan od najboljih izvora proteina na tržištu. Enzimatska hidroliza skraćuje vrijeme probave proteina te se on vrlo brzo apsorbira u krvotok gdje vrši svoju primarnu funkciju koja je izgradnja mišićnog tkiva kao i ostalih tkiva u organizmu.

ANABOLIC MONSTER BEEF PROTEIN dodatno je obogaćen s kreatin monohidratom te sadrži i Amix-ov Nitro Shot kompleks koji se sastoji od dvije vrste arginina, citrulina i beta alanina što pojačava krvotok i osigurava brzu apsorpciju i dostavu hranjivih tvari u mišiće. Proizvod još sadrži i Amixov PhosphoMatrix koji sadrži važne minerale koji su potrebi svim sportašima i aktivnim pojedincima.
 
SASTAV
amix_monster_beef_proteini_outlet
 
NAČIN PRIMJENE
Jednu mjericu (33 g) razmutiti u 180 ml – 250 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće.