Geemarc CALL20_GRA_I Bežično zvono slika 1
Geemarc CALL20_GRA_I Bežično zvono slika 2
Geemarc CALL20_GRA_I Bežično zvono slika 3
Geemarc CALL20_GRA_I Bežično zvono slika 4

Geemarc CALL20_GRA_I Bežično zvono

Šifra proizvoda: VDG44J6

Trenutno nedostupno

Amplicall 20 pojačalo zvona omogućuje osobama oštećenim sluhom da lako čuju dolazne telefonske pozive. Dodatni glasni signal upozorava vas na pozive do 95 dB. Tako da signal ne samo da zvuči glasno, već i ugodno za vas, možete birati između tri različi...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Amplicall 20 pojačalo zvona omogućuje osobama oštećenim sluhom da lako čuju dolazne telefonske pozive. Dodatni glasni signal upozorava vas na pozive do 95 dB. Tako da signal ne samo da zvuči glasno, već i ugodno za vas, možete birati između tri različite melodije. Amplicall 20 može se spojiti na sve uobičajene telefone.
Pored pojačanja telefonskog zvona, Amplicall 20 se može koristiti i kao neovisno zvono na vratima. Isporučeni bežični gumb zvona na vratima lako se pričvršćuje na vaša ulazna vrata. Možete birati između različitih melodija. Svakom posjetitelju sada se signalizira vrlo glasan zvonki signal (do 95dB) i sjajan bljesak svjetlosti.
Zvono na telefonu i vratima ne signalizira se samo glasnim zvonom, već i jakim bljeskom svjetla. To vam omogućuje primanje poziva čak i dok slušate glazbu ili gledate TV. Na uređaj možete spojiti i opcijski dostupni jastuk za vibracije. Svi kablovi potrebni za povezivanje uključeni su u isporuku. Jednostavno povežite telefon i telefonsku utičnicu i više nikad nećete propustiti poziv!

Ovaj tekst je strojno preveden.
Specifikacija
BojaCrna
Vrsta proizvodaBežično zvono
Dimenzije prijemnika14 x 12 x 5 cm
Dimenzija proizvoda, visina12 cm
Dimenzija proizvoda, širina14 cm
Dimenzije proizvoda, dužina5 cm