Cybex

Cybex autosjedalica grupa 0+/1 Sirona Plus autumn gold 517000079

Trenutno nedostupno

Autosjedalica SIRONA  namijenjena djeci od rođenja do 18kg. Zahvaljujući posebnoj bazi s "click in" sistemom jednostavno se okreće u smjeru vožnje ili obrnuto od njega. Kut ležanja djeteta podesiv u 5 pozicija u slučaju vožnje prema nazad i u 3...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
Super Shop
Opis

Autosjedalica SIRONA  namijenjena djeci od rođenja do 18kg. Zahvaljujući posebnoj bazi s "click in" sistemom jednostavno se okreće u smjeru vožnje ili obrnuto od njega. Kut ležanja djeteta podesiv u 5 pozicija u slučaju vožnje prema nazad i u 3 pozicije u slučaju vožnje prema naprijed. Autosjedalica ima posebno patentiranu bočnu zaštitu. Naslon za glavu podesiv u 12 visina. Opremljena podesivim vodilicama za sigurnosni pojas i za dodatnu sigurnost isofix polugom, a lakše vađenje i stavljanje djeteta u autosjedalicu omogućuju magnetni držači sigurnosnih pojaseva. Nagib se jednostavno podešava jednom rukom. 

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE I SKIDANJE
360°C rotacije
Sustav rotacije za 360°C olakšava postavljanje i smanjuje napetost u leđima roditelja.

Odličan mehanizam za rotaciju jednostavno mijenja položaj autosjedalice iz položaja da je lice djeteta okrenuto prema naprijed u položaj prema natrag. Ulazak i izlazak iz automobila je vrlo jednostavan jer se autosjedalica pomoću jednog klika može okrenuti prema vratima.

POSTAVLJANJE U JEDNOM KLIKU S ISOFIX-OM
za oba položaja-položaj u kojem je glava djeteta okrenuta prema naprijed i položaj prema natrag
Postavljanje autosjedalice u jednom kliku s ISOFIX-om za oba položaja-položaj u kojem je glava djeteta okrenuta prema naprijed i položaj prema natrag je jednostavno i jamči povećanu sigurnost.

Sirona autosjedalica je osigurana za auto sjedalo pomoću ISOFIX sustava i ne treba je dodatno osiguravati. Podupirač koji se nalazi s prednje strane apsorbira silinu udara prilikom frontalnog sudara i omogućuje dodatnu stabilnost. Ova tehnologija minimalizira pogreške kod postavljanja autosjedalice i optimalizira zaštitu.

TEHNOLOGIJA POSTAVLJANJA SJEDALA ZA OKVIR
direktna povezanost između auta i sjedala
Pomoću inovativne tehnologije postavljanja sjedala na postolje stvara se direktna povezanost sjedala i postolja.

U slučaju sudara, silina udarca se prenosi direktno na postolje, te se istovremeno aktiviraju sigurnosne značajke auta i sjedala, a silina udarca se distribuira u vrlo ranoj fazi nesreće. Patent je u razvoju.

TELESKOPSKI L.S.P. SUSTAV
Linearno bočna zaštita od sudara
Teleskopski (L.S.P. sustav)-linearno bočna zaštita od sudara apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi (patent je u razvoju).

Bilo da je CYBEX SIRONA dječja autosjedalica okrenuta prema naprijed ili prema natrag u vozilu, podesiva linearno bočna zaštita od sudara povećeva sigurnost u slučaju bočnog sudara. L.S.P. sustav može se individualno podešavati prema položaju sjedala i tipu vozila, te apsorbira silinu udarca uslučaju bočnog sudara u kombinaciji sa žaštitama za glavu i ramena (patent je u razvoju).

ALTERNATIVNO - POLOŽAJ U KOJEM JE DIJETE OKRENUTO PREMA NAPRIJED
za djecu od 9-18 kg
Ovisno o veličini i visini, starija djeca mogu imati nedovoljno prostora za noge dok sjede okrenuta prema natrag.

U tom slučaju, CYBEX Sirona dječja autosjedalica može se koristiti sa sigurnosnim jastukom i u položaju da je dijete okrenuto prema naprijed - od 9-18 kg (cca. 9 mjeseci do 4 godine).

PODESIVI SIGURNOSNI JASTUK S A.R.T. TEHNOLOGIJOM
Sigurnost bez ograničavanja


Podesivi sigurnosni jastuk s A.R.T. tehnologijom smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata djeteta bez da ograničava dijete (patent je u razvoju). Zahvaljujući novom integriranom sustavu za vezanje, nema potrebe da posebno vežete sigurnosni jastuk.

U položaju u kojem je dijete okrenuto prema naprijed, dijete je zaštićeno pomoću podesivog sigurnosog jastuka. Ovaj sustav sliči na zračni jastuk, te apsorbira silinu udarca preko cijelog prostora. U usporedbi s klasičnim sustavom vezanja sigurnosnog pojasa u 5-točaka, znatno je smanjen pritisak na vrat. Nadalje, u slučaju nesreće A.R.T. tehnologija omogućuje sigurnost djeteta u tzv. sigurnoj zoni autosjedalice (patent je u razvoju). Zahvajujući novom integriranom sustavu za vezanje, nije potrebno vezati sigurnosni jastuk sa sigurnosim pojasom od automobila (patent u razvoju).

BOJE I TKANINE
Sigurnost, Dizajn i Funkcionalnost
Nastavljajući Cybexovu tradiciju modernih boja, PLATINUM autosjedalice dostupne su u velikom rasponu boja s dvije različite tkanine.

Komforna verzija: mekana i ugodna, komforna verzija Platinum autosjedalica dostupna je u 10 kombinacija boja. Plus verzija: Plus verzija svoj karakterističan izgled duguje ekskluzivnoj, vrlo čvrstoj keper tkanini. Ove dječje autosjedalice dostupne su u 7 različitih boja.

 

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više