Popust-30%
L'Oreal Paris x Isabel Marant AMAZE Sjajilo slika 1
L'Oreal Paris x Isabel Marant AMAZE Sjajilo slika 2
L'Oreal Paris logo

L'Oreal Paris x Isabel Marant AMAZE Sjajilo

Šifra proizvoda: X3965V

Trenutno nedostupno

L'Oreal Paris x Isabel Marant AMAZE gloss

Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par.

I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni život....

Pročitaj više

L'Oreal Paris x Isabel Marant AMAZE gloss

Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par.

I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni život. Nova, zajednička kolekcija ima za cilj osnažiti žene i pomoći im da budu odvažne i sigurne u sebe te da nose svoj stil sa stavom i samopouzdanjem. 

Esencijalan pariški look
 

Nova kolekcija donosi esencijalni pariški look kroz pet višenamjenskih proizvoda koji se lako mogu ubaciti u torbicu i koristiti u pokretu. Bezvremenske i elegantne boje pristaju svim nijansama kože, a čak nema ni mučenja s kistovima i ostalom make-up aparaturom – sjenilo za oči može se nanijeti samo prstima, a ruž izravno iz pakiranja bez kista. Lako ćeš postići prirodan dnevni look uz pomoć sjajila za usne, highlightera i maskare, a za večernji izlazak ga pojačaj ružem ili sjenilom za oči.

Amaze – sjajilo za usne
 

Oboji usne i obraze pink sjajnim nijansama. Neka tvoja ljepota i samopouzdanje sjaji uz pomoć 2 u 1 Amaze čarobnog sjajila za usne koje dolazi u samo jednoj pink nijansi, a odgovara svakoj boji i nijansi kože. Nanosi se na usne, ali i na obraze, kako bi ga suptilno obojilo, s formulom koja se prilagođava prirodnoj boji kože.

Isabel Marant : „Ovaj nevjerojatni sjaj naglašava ljepotu svake žene i omogućava joj look koji širi samopouzdanje.“