Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220 slika 1
Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220 slika 2
Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220 slika 3
Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220 slika 4
Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220 slika 5
Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220 slika 6

Vaga stupna seca-700 s visinomjerom seca-220

  • Šifra: X63Q3A
Trenutno nedostupno

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalj...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Vaga Seca-700 s integriranim Seca-220 visinomjerom
Mehanička vaga Seca-700 s kliznim utezima je nadograđena teleskopskim visinomjerom Seca-220. Na taj način se štedi na vremenu i moguće je u jednom mjerenju precizno utvrditi težinu i visinu pacijenta. Nije potrebno ovjeravati pri Zavodu za mjeriteljstvo.

Seca-220

Teleskopski visinomjer za montažu na Seca stupne vage. Lako čitanje rezultata, skala je otisnuta s vanjske strane visinomjera i rezultat je naznačen crvenom oznakom. Za izradu je korišten aluminij što visinomjer čini iznimno izdržljivim. Otporan je na grebanje. Mjerni raspon: 60 - 220 cm. Gradacija 1 mm.

 

Seca-700

Mehanička vaga s kliznim utezima koju odlikuju apsolutna preciznost i neuništiv mehanizam.  Koristi se u općoj i internoj medicini te u nutricionističkim savjetovalištima. 


Ravna i velika platforma s očitanjem rezultata u razini očiju. Skala s velikim brojevima je otisnuta s obje strane tako da je rezultat trenutačno vidljiv pacijentu i liječniku. Korišten je poseban premaz na skali koji spriječava izblijeđivanje brojeva tijekom godina korištenja.

Kapacitet vage je do 220 kg što je čini pogodnom za mjerenje jačih i pretilih pacijenata. Široko ravno postolje omogućava pacijentima lagano uspinjanje i slilaženje te osigurava dobru stabilnost stupne vage. Baza vage je rađena od lijevanog željeza što vagu čini izdržljivom i trajnom bez obzira na učestalu uporabu. Klizni mehanizam je također zaštićen posebnim premazom protiv hrđanja, čime se omogućuje precizno mjerenje tijekom cijelog životnog vijeka. 

Vaga se jednostavno i brzo premješta na drugu poziciju pomoću ugrađenih kotačića za transport s donje strane postolja.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje Seca-700 (na engleskom jeziku)
Preuzmite Upute za korištenje Seca-220 (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak o Seca-700 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti Seca-700 (na njemačkom i engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti Seca-220 (na njemačkom i engleskom jeziku)