Bigman Nutrition Critical Mass 4,53 kg - čokolada  slika 1
BigManNutrition

Bigman Nutrition Critical Mass 4,53 kg - čokolada

  • Šifra: XN9KXVG

369,00 kn

332,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

240 visokokvalitenih kalorija po obroku
sadrži kombinaciju visokokvalitenih kompleksnih ugljikohidrata
proteini izolata sirutke i koncentrata sirutke
sadrži srednje lančane trigliceride za izvor energije
dodatno obogaćen s kreatinom za snagu
NE SADRŽI šećere

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
     

Critical Mass je dobitna formulacija za dobivanje na mišićnoj masi i tjelsnoj težini. Sadrži odličnu kombinaciju kompleksnih ugljikohidrata s različitim stupnjem apsorpcije. Maltodekstrin je srednje lančani ugljikohidrat sa srednje brzom apsorpcijom dok je waxy-maize kompleksan ugljikohidrat s produljenom apsorpcijom koji dugotrajno osigurava energiju vašim mišićima i ujedno osigurava optimalno punjenje glikogenskih rezervi mišića čime ubrzava oporavak nakon treninga.
 
Proteini unutar Critical Mass-a su isključivo iz sirutke i to koncentrata sirutke i izolata sirutke što osigurava najbolju podršku za izgradnju mišićne i tjelesne mase.
 
Critical Mass je dodatno obaogaćen s MCT (medium-chain triglycerides - srednje lančani trigliceridi) koji služe u organizmu kao izvor energije koji se ne može pretvarati u masno tkivo.
Svako serviranje Critical Mass-a dodatno puni vaše mišiće s kreatin monohidratom čime se osigurava dodatna energija mišićima i porast snage. Usvakoj mjerici (60g) nalazi se 3 g kreatina.
 
Critical Mass predstavlja idealnu formulu za svakog aktivnog pojedinca ili profesionalnog sportaša koji žele povećati krtu mišićnu masu i mišićnu snagu.
 
BigMan Nutrition je certificiran s ISO 22000 i HACCP certifikatima što garantira vrhunsku kvalitetu proizvoda.
 
SASTAV 
NAČIN UZIMANJA
1 mjerica = 60 g praha umiješati u 300 – 400 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati prije fizičke aktivnosti ili poslije fizičke aktivnosti.