Baby Tula

Baby Tula nosiljka Half Buckle - Mint Chip

  • Šifra: XN9X9QV

1.124,00 kn

Još samo 5 komada! Dostava kroz 3-6 radna dana

Polukopčajuća nosiljka novost je u Tula obitelji jer omogućava blizinu nošenja poput marame zbog načina vezanja, a ima funkcionalnost i praktičnost kao mekana strukturirana nosiljka zbog načina kopčanja pojasa na struku.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Baby Tula nosiljka Half Buckle

1. Prilagodljivi panel

Panel se prilagođava na tri različite širine i dvije različite visine tako da omogućuje ergonomski udoban položaj koji podržava zdrav razvoj dječjeg tijela.

 

2. Ukrižane naramenice (“X”) pri nošenju sprijeda pružaju udobnost

Elegantne pojastučene naramenice koje su dvostruko prošivene omogućavaju prilagođavanje nosiljke za one koji nose i pružaju optimalnu potporu vratu i ramenima. Lako se prilagođava prema svima koji koriste nosiljku.

 

3. Prozračna i lagana tkanina

Pomno dizajnirana i pažljivo izrađena od 100-postotnog pamuka s certifikatom OEKO-TEX® Standard 100. Baza od kepera i kapuljača s kopčama u odgovarajućem uzorku i boji.

 

4. Više ergonomskih položaja nošenja

Na trbuhu prema roditelju, na boku i na leđima što pruža prirodan, ergonmski položaj idealan za nošenje na duže vrijeme. Udobno nošenje promiče zdrav razvoj za kukove i kralježnicu djeteta.

 

5. Široki i podstavljeni pojas

Pruža superiornu udobnost jer jednoliko raspoređuje teret nošenja, a uključuje i veliki prednji džep na pojasu nosiljke.

 

6. Dodatno postavljeno područje oko nogu

Omogućava dodatnu udobnost djetetu posebno za nošenje kroz duži period.

 

7. Dimenzije

Ovisno o namještanju kopči, širina panela može se podesiti u rasponu od 13 cm do 38 cm.

Ovisno o položaju regulatora, visina panela može se podesiti u rasponu od 28 cm do 43 cm.Naramenice su dugačke 203 cm i sadrže 51cm pojastučenog dijela i 152 cm tkanine

Pojas nosiljke visok je 13 cm i širok 69 cm. Dodatnom tkaninom proširuje se za približno 76 cm (ukupna dužina tkanine u razini pasa približno iznosi ~ 145 cm)

Masa nosiljke: 0,8 kg