Popust-21%
Philips Shaver series 7000 Električni aparat za mokro i suho brijanje S7940/16 slika 1
Philips Shaver series 7000 Električni aparat za mokro i suho brijanje S7940/16 slika 2
Philips Shaver series 7000 Električni aparat za mokro i suho brijanje S7940/16 slika 3
Philips

Philips Shaver series 7000 Električni aparat za mokro i suho brijanje S7940/16

  • Šifra: XNGXZN3
1.399,00 kn

1.099,00 kn

Besplatna dostava!

Popust traje još::

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

Prstenovi SkinGlide

Oštrice GentlePrecision

Senzor BeardAdapt

Osobni plan brijanja

Jamstvo: 2 godine

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Prstenovi SkinGlide s mikrosferama za glatko klizanje - doživite glatko klizanje napredne tehnologije mikrosfera tvrtke Philips. Nadahnuti principima klizanja iz aerodinamike, prstenovi brijača obloženi su tisućama sićušnih, staklastih sfera, za maksimalnu udobnost na koži.

Oštrice GentlePrecision omogućavaju glatko brijanje čak i osjetljive kože - ojačane precizne oštrice omogućavaju glatko brijanje, čak i na osjetljivoj koži. Bridovi oštrica dizajnirani su za precizno rezanje dlačica uz smanjivanje pojave povlačenja ili potrebe za višestrukim prolascima, čak i na 3-dnevnoj bradi.

Senzor BeardAdapt za učinkovito brijanje, čak i na područjima guste brade - učinkovito obrijte područja guste brade. Aparat za brijanje prepoznaje gustoću brade i automatski podešava snagu prema potrebi.

Osobni plan brijanja rješava specifične probleme s kožom - pronađite prilagodljiv savjet za rješavanje specifičnih problema s kožom, bilo da se radi o crvenilu, iritaciji kože ili uraslim dlačicama. Plan smo razvili u suradnji s dermatolozima, a pruža vam savjete u vezi brijanja i tehnike putem povezane aplikacije GroomTribe. Od brijanja do brijanja, aplikacija prati vaš napredak i pruža savjete za najbolje rezultate na koži.

Višesmjerne fleksibilne glave prate obline uz minimalan pritisak - nježno pratite konture svog lica i vrata putem glava aparata za brijanje koje se lako savijaju preko svake obline. Za glatko brijanje potreban je manji pritisak, tako da je brijanje u svim situacijama maksimalno ugodno.

Postavke brijanja za osjetljivu kožu prilagođene vašoj koži - kod brijanja upotrijebite preporučenu postavku brzine za svoju kožu ili je odaberite iz povezane aplikacije GroomTribe. Možete odabrati postavku za normalnu, osjetljivu ili izuzetno osjetljivu kožu.

Aquatec pruža ugodno suho i osvježavajuće mokro brijanje - prilagodite brijanje svojim potrebama. Aquatec Wet & Dry omogućava ugodno suho, ali i osvježavajuće mokro brijanje. Možete se brijati uz gel ili pjenu, čak i pod tušem.

SmartClick precizni podrezivač za brkove i zaliske - dovršite oblikovanje preciznim podrezivačem koji se lako pričvršćuje. Idealan je za održavanje brkova i podrezivanje zalizaka.

50 minuta bežičnog brijanja kada je potpuno napunjen - napunjena baterija omogućava 50 minuta bežičnog brijanja.

1 sat punjenja - napunite snažnu i energetski učinkovitu litij-ionsku bateriju aparata za brijanje za svega 1 sat.

Brzo punjenje od 5 minuta pruža dovoljno kapaciteta za 1 potpuno brijanje - priključite aparat za brijanje na 5 minuta i imat ćete dovoljno kapaciteta za 1 potpuno brijanje.

Dodatna oprema: SmartClick precizni trimer, četka za čišćenje i putna torbica