Dječja narukvica protiv komaraca | maša i medvjed

  • Šifra: XNN3N9Q

30,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 3-6 radna dana

Hipoalergena dječja narukvica protiv komaraca | Maša i medvjed | više od 240 sati zaštite od uboda 

Ova prekrasna dječija narukvica protiv komaraca živih je boja i dolazi s raznim figuricama iz dječijeg crtića M...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Hipoalergena dječja narukvica protiv komaraca | Maša i medvjed | više od 240 sati zaštite od uboda 

Ova prekrasna dječija narukvica protiv komaraca živih je boja i dolazi s raznim figuricama iz dječijeg crtića Maša i medvjed. 

Ono što ovu narukvicu, osim izgleda, čini posebnom jest nova formula obogaćena prirodnim esencijalnim uljima citronele i neema koja djeci pružaju zaštitiu od uboda komaraca i ostalih problematičnih insekata.

Procesom termofuzije postupno se oslobađaju ugodni i nježni mirisi koji štite dijete u periodu dužem od 240 sati ako se narukvica nakon uporabe posprema nazad u ambalažu koja se može ponovno zatvoriti.

Maksimalna učinkovitost postiže se ako se narukvica protiv komaraca i ostalih problematičnih insekata nosi na ručnom zglobu ili gležnju.

Idealna je za sve aktivnosti na vodi ili na otvorenom. Sigurna je, dermatološki ispitana, hipoalergena, netoksična, neutralnog djelovanja na kožu, ne ostavlja mrlje, ne masti i vodootporna je.

Narukvica je pakirana u posebno osmišljeno blister pakiranje koje se može ponovno zatvoriti a narukvica sigurno pohraniti za ponovnu uporabu. 

Svaki blister sadrži jednu narukvicu protiv komaraca i jednu figuricu vezanu uz crtani film Maša i medvjed. Figurice je moguće skupljati i kasnije međusobno kombinirati.