Prolabs Beta Alanin 250 g prah slika 1
Šifra: XXAV5E
Prolabs logo

Prolabs Beta Alanin 250 g prah

Cijena

99,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

čisti beta alanin+BEZ ADITIVABeta alanin je u posljednjih godina postao najispitivaniji sastojak sportskih dodataka prehrani. On je neesencijalna aminokiselina, koja ima ulogu u, kako su ispitivanja pokazala, stvaranju karnozina unutar mišića,...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

čisti beta alanin
+BEZ ADITIVA


Beta alanin je u posljednjih godina postao najispitivaniji sastojak sportskih dodataka prehrani. On je neesencijalna aminokiselina, koja ima ulogu u, kako su ispitivanja pokazala, stvaranju karnozina unutar mišića, koji ima sposobnost neutralizacije mliječne kiseline te odgađa pojavu mišićnog umora i povećava intenzitet i trajanje tjelovježbe.
Beta alanin ima potporu u kliničkim ispitivanjima, te je odlična nadopuna režimu prehrane sportaša, jer pojačava sportsku sposobnost na potpuno drugačiji način u odnosu na druge aminokiseline. Iz ovog razloga se preporučuje njegovo kombiniranje s kreatinom kako bi se povećala snaga kod sportaša u sportovima snage ili s citrulinom kako bi se povećala izdržljivost kod sportaša u sportovima izdržljivosti.

BETA ALANINA ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

NAČIN UZIMANJA
Uzeti pola mjerice = 2 grama 20 minuta prije vježbanja i nakon vježbanja.