Popust-30%
Barbie

Barbie veliki kamper iz snova

  • Šifra: Z439AR
1.236,99 kn

865,89 kn

Besplatna dostava!

Popust traje još::

Zadnji komad!! Dostava kroz 1-3 radna dana

Ovaj nevjerojatni Barbie kamper iz snova transformira se iz običnog kamiona u kamper za pravo kampiranje sa sobom u kojoj mogu spavati čak četiri Barbie® lutke (lutke se prodaju zasebno). Kamper dolazi u prepoznatljivoj ružičastoj boji i krije...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Ovaj nevjerojatni Barbie kamper iz snova transformira se iz običnog kamiona u kamper za pravo kampiranje sa sobom u kojoj mogu spavati čak četiri Barbie® lutke (lutke se prodaju zasebno). Kamper dolazi u prepoznatljivoj ružičastoj boji i krije mnoga iznenađenja. Jednostavno pritisnite tipku na vrhu vozila kako biste aktivirali čarobnu značajku: bočna ploča se spušta, gornja ploča se otvara, a prednji i stražnji dio kampera se proširuju kako bi se stvorio prostor za igru ​​duži od 2 metra! Otvorena strana postaje bazen s vodenim toboganom i stepenicama koje se sklapaju.

Unutrašnjost nudi mogućnost večere pod zvijezdama - postavite stol za blagovanje, a prednja prednja sjedala vozila iskoristie kao dvije stolice. U stražnjem dijelu kampera nalazi se ormar i kupaonica s sudoperom, tušem i WC-om na jednoj strani - s druge strane je kuhinja s umivaonikom, hladnjakom i stolićem na izvlačenje! Kada se lutke naspavaju i dođe jutro te vrijeme za pokret, zatvorite kamper i krenite u nove avanture.

Mlade pustolovke i pustolovi uživat će u otvorenoj cesti s Barbie® kamperom iz snova te će gdje god ih mašta odvede doživjeti zanimljive avanture. Lutke se prodaju odvojeno.


Dimenzije: W / D / H: cca 60/30/20 cm