Popust-27%
Barbie veliki kamper iz snova slika 1
Barbie veliki kamper iz snova slika 2
Barbie veliki kamper iz snova slika 3
Barbie veliki kamper iz snova slika 4
Barbie veliki kamper iz snova slika 5
Barbie veliki kamper iz snova slika 6
Barbie veliki kamper iz snova slika 7
Barbie veliki kamper iz snova slika 8
Barbie veliki kamper iz snova slika 9
Barbie veliki kamper iz snova slika 10
Barbie veliki kamper iz snova slika 11
Barbie veliki kamper iz snova slika 12
Barbie veliki kamper iz snova slika 13
Barbie

Barbie veliki kamper iz snova

  • Šifra: Z439AR
1.299,00 kn

949,00 kn

Besplatna dostava!

Popust traje još::

Zadnji komad!! Dostava kroz 1-3 radna dana

Ovaj nevjerojatni Barbie kamper iz snova transformira se iz običnog kamiona u kamper za pravo kampiranje sa sobom u kojoj mogu spavati čak četiri Barbie® lutke (lutke se prodaju zasebno). Kamper dolazi u prepoznatljivoj ružičastoj boji i krije...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Ovaj nevjerojatni Barbie kamper iz snova transformira se iz običnog kamiona u kamper za pravo kampiranje sa sobom u kojoj mogu spavati čak četiri Barbie® lutke (lutke se prodaju zasebno). Kamper dolazi u prepoznatljivoj ružičastoj boji i krije mnoga iznenađenja. Jednostavno pritisnite tipku na vrhu vozila kako biste aktivirali čarobnu značajku: bočna ploča se spušta, gornja ploča se otvara, a prednji i stražnji dio kampera se proširuju kako bi se stvorio prostor za igru ​​duži od 2 metra! Otvorena strana postaje bazen s vodenim toboganom i stepenicama koje se sklapaju.

Unutrašnjost nudi mogućnost večere pod zvijezdama - postavite stol za blagovanje, a prednja prednja sjedala vozila iskoristie kao dvije stolice. U stražnjem dijelu kampera nalazi se ormar i kupaonica s sudoperom, tušem i WC-om na jednoj strani - s druge strane je kuhinja s umivaonikom, hladnjakom i stolićem na izvlačenje! Kada se lutke naspavaju i dođe jutro te vrijeme za pokret, zatvorite kamper i krenite u nove avanture.

Mlade pustolovke i pustolovi uživat će u otvorenoj cesti s Barbie® kamperom iz snova te će gdje god ih mašta odvede doživjeti zanimljive avanture. Lutke se prodaju odvojeno.


Dimenzije: W / D / H: cca 60/30/20 cm