Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Sjedalica stražnja Caress siva/crvena

  • Šifra: Z599N
Trenutno nedostupno

Izuzetno sigurna stražnja sjedalica, jednostavnog oblika, potpuno prilagođena potrebama djece. Montira se vrlo jednostavno, a moguće ju je postaviti u položaj naslonjača ako dijete tijekom vožnje zaspe. Funkcije podešavanja su pristupačne i...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Izuzetno sigurna stražnja sjedalica, jednostavnog oblika, potpuno prilagođena potrebama djece. Montira se vrlo jednostavno, a moguće ju je postaviti u položaj naslonjača ako dijete tijekom vožnje zaspe. Funkcije podešavanja su pristupačne i koriste se jednom rukom, čak i tijekom vožnje. Stražnja sjedalica koja je osvojila tržište onoga trenutka kada je na njega pristigla. Univerzalan izgled, izuzetno sigurna, dizajna oblikovanog za djecu na osnovu zahtjeva njihovog tijela i ponašanja. Mogućnost podešavanja naslonjača sjedalice olakšava situaciju rasta djeteta i prilagođava se njegovom uzrastu kroz određeni period. 

Montira se vrlo jednostavno, na okvir, točnije ispod cijevi sjedala, a dolazi s vlastitim nosačem. Nosač se može postaviti na cijevi promjera Ø = 28 - 40mm, a dolazi s indikatorima ispravnog postavljanja (dva klina zelene boje) i ključem. Sjedalicu je moguće postaviti u položaj naslonjača ako dijete tijekom vožnje odluči spavati, a funkcije su pristupačne i moguće ih je koristiti jednom rukom, čak i tijekom vožnje. HAMAX Caress nova kolekcija visoko kvalitetnih dječjih sjedalica, kontinuirano osvaja svjetske nagrade po pitanju dizajna i inovacije. Također, sjedalicu je moguće postaviti i direktno na stražnji nosač, ali uz upotrebu posebnog adaptera, koji se nalazi u zasebnoj prodaji. Tako se sjedalica može montirati na različite bicikle, direktno na stražnji nosač tereta, uključujući i E-bicikle. Sva stražnja sjedala posjeduju europski certifikat sigurnosnog standarda EN14344. 

GLAVNE KARAKTERSTIKE: • naslonjač sjedalice je prilagodljiv, jednostavno se regulira visina, sjedalica "raste" s djetetom • nagib sjedalice podesiv, mogućnost postavljanja u položaj za spavanje, nagib do 20° • podstavljeni jastučić za veću udobnost, mogu se ukloniti, oprati, zamijeniti • novi sustav prilagodljivih oslonaca za noge, jednostavno rukovanje i reguliranje visine, potez moguće obaviti jednom rukom • za djecu od 9 mjeseci do cca. 22kg • vrlo jednostavna montaža, nosač ima mogućnost zaključavanja, kako se sjedalica ne bi mogla skinuti bez znanja vlasnika • sigurnosne naramenice napravljene su od vrlo ugodnog materijala, djetetu ne smeta, a sigurnosni pojas postavljaju u idealan položaj • sjedalica je opremljena reflektirajućim površinama na stražnjoj strani kako bi prepoznatljivost tijekom mraka ili u lošijim vremenskim uvjetima bila intenzivnija.