Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Biciklističke naočale

Endura

Naočale Endura Shark dioptrija/3 leće srebrna

  • Šifra: Z59VD
  • Šalje: Giant

349,99 kn

Još samo 2 komada! Dostava kroz 2-5 radna dana

ENDURA Shark biciklističke naočale dioptrijske su naravi i dolaze sa sa tri para promjenjivih leća. Vrlo funkcionalan dodatak opremi ukoliko se krećete često, bez obzira na vremenske uvjete.

Vrlo otporne na udarce, a polikarbonatna leća visoke razl...

Pročitaj više
Opis
ENDURA Shark biciklističke naočale dioptrijske su naravi i dolaze sa sa tri para promjenjivih leća. Vrlo funkcionalan dodatak opremi ukoliko se krećete često, bez obzira na vremenske uvjete. Vrlo otporne na udarce, a polikarbonatna leća visoke razlučivosti premazana je i anti-fog slojem za sprječavanje magljenja. Dizajn naočala prati konutre glave, ergonomski su oblikovane što rezultira i dodatnom zaštitom od vjetra. "One-lense-design" podrazumjeva leću od jednog komada što naočale čini aerodinamičnog oblika. Naočale su vrlo lagane, sa podesivim jastučićima na nosu i gumenim završecima za udobnije prijanjanje. Dolaze sa torbicom/krpicom od mikrofibre za njegu leća. Prozirna leća idealna je za vožnju u noćnim uvjetima i prilikom slabog osvjetljenja, žuta leća za bolju prilagodbu u uvjetima manje razine svjetla/oblačno vrijeme i tamne leće za vožnju prilikom intenzivne sunčeve svjetlosti. ● HightDefinition, visoka razlučivost, polikarbonatne leće, otporne na udarce, idealan odabir za sportske aktivnosti ● prilagodljiva krilca naočala i jastučići na nosu ● dolaze sa kutijicom i krpicom za čišćenje ● kompatiblne sa držačem leća za dioptrijske naočale (u zasebnoj prodaji ) ● 100% UV zaštita, u skladu sa hrvatskim i europskim normama UV zaštite, EN 1836 ● ispunjeni standardi EN166-2001, za zaštitu očiju pri velikoj brzini i od čestica iz atmosfere Pogledajte ostale modele iz ponude naočala .