Popust-32%

Roleta za zamračivanje siva CK02

  • Šifra: Z63RDM4
499,90 kn

337,54 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ova roleta za krovni prozor, prikladna za prozorske sustave Velux, prikladna je za bilo koju prostoriju u vašem domu ili uredu. S centralnim mehanizmom za povlačenje, roleta za zamračivanje može se prilagoditi od dna do vrha kako bi zadovoljila...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ova roleta za krovni prozor, prikladna za prozorske sustave Velux, prikladna je za bilo koju prostoriju u vašem domu ili uredu. S centralnim mehanizmom za povlačenje, roleta za zamračivanje može se prilagoditi od dna do vrha kako bi zadovoljila vaše potrebe u različitim prilikama i trenucima.

Napravljena od poliestera otpornog na prljavštinu s posebnim aluminijskim premazom koji blokira toplinu, ova roleta za zamračivanje može zadržati toplinu u prostoriji zimi i odražavati sunčevu toplinu ljeti. Lako se postavlja pomoću priloženog pribora za montažu.

Napominjemo da kôd veličine proizvoda mora odgovarati kôdu proizvoda vašeg prozora Velux. Gdje možete pronaći kôd svog proizvoda Velux? Možete ga pronaći na vrhu prozora; molimo, pogledajte naš vodič za veličine na slikama.

Boja: Siva Materijal: Materijal za zamračivanje + aluminijski okvir Kôd veličine Velux: CK02 Jednostavno za čišćenje i održavanje Pribor za montažu je uključen Tkanina : Poliester: 100% Broj paketa: 1