Popust-32%

Škrinja za pohranu od masivnog drva manga plava 100 x 40 x 41 cm

  • Šifra: Z664VE6
2.429,90 kn

1.645,69 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ova škrinja za pohranu bit će sjajan dodatak bilo kojem životnom prostoru i pomoći će vam da izbjegnete nered. Ova prostrana škrinja u azijskom stilu može se upotrebljavati za pohranu jastuka, igračaka, alata, odjeće i ostalih kućnih potrepština,...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ova škrinja za pohranu bit će sjajan dodatak bilo kojem životnom prostoru i pomoći će vam da izbjegnete nered. Ova prostrana škrinja u azijskom stilu može se upotrebljavati za pohranu jastuka, igračaka, alata, odjeće i ostalih kućnih potrepština, a sadržaj će ostati organiziran i bez prašine.

Kutija je ručno izrađena od drva manga, koje je čvsto, stabilno, izdržljivo i lijepo, a izrada pridonosi njenom spektakularnom retro stilu. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Vještina izrade i prekrasni drveni godovi čine svaku škrinju za pohranu jedinstvenom i pomalo drukčijom od sljedeće. Velika gornja površina može se upotrijebiti i za postavljanje ukrasnih predmeta. Ovaj artikal već je sastavljen; nije potrebno sastavljanje.

Važna napomena: Godovi mogu varirati od primjerka do primjerka, što čini svaku našu kutiju za pohranu jedinstvenom; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Boja: Plava Materijal: Masivno mango drvo Dimenzije: 100 x 40 x 41 cm (D x Š x V) Polirano, obojeno i lakirano Sastavljanje nije potrebno Broj paketa: 1