Dječji tricikl Rito plavi slika 1
Šifra: Z6AM5KQ

Dječji tricikl Rito plavi

Trenutno nedostupno

Dječji tricikl Rito plavi

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Moderni život uči nas da budemo praktični, a roditelji se trebaju prilagoditi zahtjevima urbanog života. Tricikl Rito plavi idealno je rješenje za život s bebom. Kompaktan i jednostavan za korištenje, Rito plavi nudi super iskustvo tijekom šetnje u parku ili gradu. Rito plavi višenamjenski tricikl se može koristiti od 12 mjeseci do 3 godine. Poseban dizajn nudi sigurne i udobne vožnje, a kompaktni sklopni sustav pretvara ga u idealni tricikl. Komfor bebe osigurava mekani jastučić koji pokriva sjedalo i naslon. Naslon tricikla naginje se tako da je bebi udobnije za vrijeme spavanja. Sigurnost djeteta osiguravaju sigurnosni pojasevi i ogradica koja neće dopustiti djetetu da padne s tricikla tijekom vožnje.

Okvir je izrađen od lakog metala za jednostavnije upravljanje, a mat crna boja posebno ističe moderni dizajn tricikla. Krović će ga zaštititi bebu od sunca, vjetra ili prašine. Opremljen je mrežicom kako bi se omogućilo disanje i nadzor djeteta. Rito plavi tricikl je opremljen EVA pjenastim kotačima, kočnicama i blatom. Šipka upravljača omogućuje roditelju da vozi tricikl s jednom rukom. Dječja sjedalica s držačima za noge omogućit će djetetu da odmori noge, pružajući mu udobnu poziciju. Ovaj se držač može odvojiti. Možete uzeti dječje omiljene igračke i pohraniti ih u košaricu na okviru tricikla.

Prednji kotač je opremljen sustavom "slobodnog kotača" koji se aktivira pritiskom na gumb. Sustav "slobodnog kotača" omogućit će da se pedale zakoče kad je dijete premalo. 

 Tijekom šetnje, dijete se može igrati s upravljačem tricikla bez utjecaja na smjer kretanja tricikala zahvaljujući sustavu zaključavanja ugrađenog u upravljač. Ovim sustavom zaključavanja može lako upravljati roditelj u bilo kojem trenutku. Tricikl Rito plavi je sklopljiv i lako se može spremiti u prtljažni prostor automobila ili u kući.


Dolazi u original kutiji ( jednostavno sastavljanje).

Video s uputama na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=v2cpqtsFDYg