Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 1
Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 2
Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 3
Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 4
Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 5
Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 6
Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl slika 7
Remington

Remington šišač za kosu HC9105 E51 Man Utd Heritage Hair Cl

  • Šifra: Z6ZRRA6

649,00 kn

Besplatna dostava!

Dostupno odmahDostava kroz 4-8 radnih dana

Remington Heritage šišač za kosu Manchester United Edition obožavateljima Manchester Uniteda nudi klasičan dizajn, koji podsjeća na prošlo doba i na vrijeme legendi. Inspiriran je Remingtonovim prvim električnim brijačem s mrežicom, napravljenim 1937. godine.

Pročitaj više
Opis

Ovaj čvrst i robustan šišač za kosu ima moderan metalik srebrni efekt za klasičan vintage izgled, dok istovremeno sadrži suvremene inovacije koje su tipične za Remington. Šišač za kosu dodatno je pojačan kultnim grbom Manchester Uniteda, što će ga učiniti čvrstim favoritom za obožavatelje svih dobnih skupina. Sa 6 x boljom izvedbom podrezivanja*, možete biti sigurni u modernu završnu obradu pri različitim duljinama; od 1,5 mm do 25 mm. 

Polugica za podešavanje dužine šišanja će vam uštedjeti vrijeme prilikom šišanja, bez napornog izmjenjivanja nastavaka. Heritage šišač za kosu je bežični uređaj s do 60 minuta rada, ali ako vam se žuri, možete ga koristiti i s električnim kablom. Čišćenje i održavanje oštrica je jednostavno, jer se mogu skinuti i oprati vodom, a uključena je i četkica za čišćenje te ulje za šišač. Prikladna torbica za odlaganje i crni ručnik za lice upotpunjuju paket i čine ovaj elegantni, sofisticirani retro uređaj idealnim i za najzahtjevnije navijače Uniteda.


6 x bolja izvedba šišanja*

Profesionalna izvedba šišanja (300 mm/s)

Svevremenski dizajn

Sa snagom litijske baterije - do 60 minuta 

Polugica za podešavanje dužine šišanja - za temeljito podešavanje dužine šišanja

11 češljeva za različite dužine šišanja (1,5 - 25 mm)

Oštrice se mogu oprati vodom

Torbica 

Četkica za čišćenje

Brendirani ručnik za lice Manchester United


PROFESIONALNA IZVEDBA ŠIŠANJA

Objedinjujući modernu tehnologiju i klasičan dizajn, možete uživati u profesionalnoj izvedbi šišanja od 300 mm u sekundi, što je šesterostruko poboljšanje u usporedbi sa standardnim šišačem iz Remingtona.

OŠTRICE SE MOGU SKINUTI I OPRATI VODOM

Manchester United šišač za kosu se može koristiti s električnim kablom ili bežično. Litijska baterija omogućuje do 60 minuta rada nakon ciklusa punjenja od 4 sata, čime vam pruža dovoljno snage kako biste usavršili svoj image. Čišćenje i održavanje je brzo i uredno uz oštrice koje možete skinuti i oprati vodom.

POLUGICA ZA PODEŠAVANJE DUŽINE ŠIŠANJA

S 11 češljeva možete skratiti svoju kosu na bilo koju dužinu od 1,5 mm - 25 mm, a vintage polugica za podešavanje dužine šišanja omogućuje vam da oblikujete frizuru i prijelaz na kosi bez dodavanja drugih nastavaka