BigManNutrition Critical Mass 2,3 kg - cookie slika 1
BigManNutrition

BigManNutrition Critical Mass 2,3 kg - cookie

  • Šifra: ZM4V22

240,00 kn

216,00 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

CRITICAL MASS (weight gain formula)+240 visokokvalitenih kalorija po obroku+sadrži kombinaciju visokokvalitenih kompleksnih ugljikohidrata+proteini izolata sirutke i koncentrata sirutke+sadrži srednje lančane trigliceride za izvor energije+dodatno...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

CRITICAL MASS (weight gain formula)
+240 visokokvalitenih kalorija po obroku
+sadrži kombinaciju visokokvalitenih kompleksnih ugljikohidrata
+proteini izolata sirutke i koncentrata sirutke
+sadrži srednje lančane trigliceride za izvor energije
+dodatno obogaćen s kreatinom za snagu
+NE SADRŽI šećere


Critical Mass je dobitna formulacija za dobivanje na mišićnoj masi i tjelsnoj težini. Sadrži odličnu kombinaciju kompleksnih ugljikohidrata s različitim stupnjem apsorpcije. Maltodekstrin je srednje lančani ugljikohidrat sa srednje brzom apsorpcijom dok je waxy-maize kompleksan ugljikohidrat s produljenom apsorpcijom koji dugotrajno osigurava energiju vašim mišićima i ujedno osigurava optimalno punjenje glikogenskih rezervi mišića čime ubrzava oporavak nakon treninga.

Proteini unutar Critical Mass-a su isključivo iz sirutke i to koncentrata sirutke i izolata sirutke što osigurava najbolju podršku za izgradnju mišićne i tjelesne mase.

Critical Mass je dodatno obaogaćen s MCT (medium-chain triglycerides - srednje lančani trigliceridi) koji služe u organizmu kao izvor energije koji se ne može pretvarati u masno tkivo.
Svako serviranje Critical Mass-a dodatno puni vaše mišiće s kreatin monohidratom čime se osigurava dodatna energija mišićima i porast snage.
Maltodekstrin je srednje lančani ugljikohidrat sa srednje brzom apsorpcijom dok je waxy-maize kompleksan ugljikohidrat s produljenom apsorpcijom koji dugotrajno osigurava energiju vašim mišićima...
Critical Mass predstavlja idealnu formulu za svakog aktivnog pojedinca ili profesionalnog sportaša koji žele povećati krtu mišićnu masu i mišićnu snagu.

BigMan Nutrition je certificiran s ISO 22000 i HACCP certifikatima što garantira vrhunsku kvalitetu proizvoda.

SASTAV

Tablica hranjivih vrijednosti u dnevnoj dozi (1 mjerica = 60 g) :
Energetska vrijednost 234 kcal/983 kJ
Bjelančevine 12 g
Ugljikohidrati 40,8 g
Masti 1,5 g
Sastojci u dnevnoj dozi (1 mjerica = 60 g):
Koncentrat i izolat proteina sirutke 12 g
Amilopektin i maltodekstrin 40,8 g
Kreatin monohidrat 3 g

Sastojci: amilopektin, maltodekstrin, koncentrat proteina sirutke, izolat proteina sirutke, kreatin monohidrat, srednje lančani trigliceridi, sladilo: acesulfam K (E950), prirodne arome.NAČIN UZIMANJA

1 mjerica = 60 g praha umiješati u 300 – 400 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati prije fizičke aktivnosti ili poslije fizičke aktivnosti.