Popust-46%
Vileda

Vileda Robot VR 101

  • Šifra: ZRKVQE
1.799,00 kn

979,00 kn

Besplatna dostava!

Popust traje još::

Dostupno odmah! Dostava kroz 1-3 radna dana

Vileda Robot VR 101
Robotski čistač podova, koji skuplja prljavštinu i prašinu četkama i vakuumskim usisavanjem, te time zamjenjuje metlu, mop za prašinu i klasični usisavač, za brzo, lako, jednostavno i djelotvorno čišćenje u svakom trenutku,...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Vileda Robot VR 101

Robotski čistač podova, koji skuplja prljavštinu i prašinu četkama i vakuumskim usisavanjem, te time zamjenjuje metlu, mop za prašinu i klasični usisavač, za brzo, lako, jednostavno i djelotvorno čišćenje u svakom trenutku, svakodnevno i po potrebi.

Čišćenje u 4 koraka: pomoću raznih vrsta četki i snage vakuumskog usisavanja. Jedinstven, atraktivan, moderan i elegantan dizajn Čisti na tvrdim podovima i sagovima s kratkim vlaknima Debela središnja rotacijska četka skuplja veće i manje čestice prljavštine i dlake. Bočne zavjesice i dugačka središnja zavjesica vode prljavštinu i prašinu prema rotacijskoj četki i vakuumskom otvoru. Snažno vakuumsko usisavanje uklanja svu prljavštinu, dlake i prašinu. Napredna navigacijska inteligencija spiralnog i vijugavog kretanja omogućuje djelotvornu i visoku pokrivenost površine, a zahvaljujući četvrtastom obliku, sistemu četaka i snažnom vakuumu, djelotvorno čišćenje uz zidove i u kutevima.

Poseban senzor za izbjegavanje pada po stepenicama ili na drugim sličnim površinama. Dva programa čišćenja za manje ili veće sobne površine. Litij-Ion baterija omogućuje do 60 minuta rada. Veliki spremnik za prljavštinu koji se lako prazni. Mekani gumeni odbojnik i senzori za prepreke štite namještaj. Korištenje na svim tvrdim podovima, te sagovima s kratkim vlaknima visine do 1cm Prazna baterija se punjačem ponovo napuni za 4 sata. Jedinstven, elegantan i moderan dizajn. Mala težina.