Bazzar je online platforma putem koje prodaje preko 120 prodavača iz cijele Hrvatske.

Kako mogu kupiti?

Dodaj u košaricu željene proizvode, provjeri narudžbu u košarici te klikni na "Kupi", upiši adresu za dostavu i odaberi način plaćanja. Za većinu proizvoda dostava se vrši u roku 2-3 radna dana.

Kako mogu platiti naručene proizvode?

Platiti možeš gotovinom prilikom preuzimanja paketa (pouzeće) ili online kreditnim i debitnim karticama, PayPal-om ili virmanski/općom uplatnicom.

Može li se plaćati obročno (na rate)?

Može, obroćčo plaćanje moguće je s American Express i Diners karticama i to do 12 rata bez kamata!

Je li online plaćanje karticama sigurno?

Bazzar vas prilikom plaćanja preusmjerava na PayWay, napredni sustav za siguran prihvat kartica putem interneta koji osigurava potpunu tajnost vaših podataka već od trenutka kada ih upišete u formular. Svi podaci o kartici prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Bazzar nikada ne dolazi u kontakt s brojem vaše kartice i ostalim tajnim podacima.

Kako me Bazzar čuva od problema prilikom kupovine?

Bazzar je posrednik između vas i provjerenih prodavača. Kada platite za narudžbu, Bazzar čuva vaš novac i plaća prodavaču tek kada primite sve proizvode.

Mogu li vratiti proizvode?

Ukoliko niste zadovoljni s primljenim proizvodom ili ste se jednostavno predomislili, u roku od 14 dana od primitka nekorišteni proizvod možete vratiti prodavaču i mi vam vraćamo novac.