Direktor Marketinga

Direktor Marketinga (m/ž) 


Direktor Marketinga izrađuje i provodi marketinški plan u skladu sa smjernicama branda; predlaže, optimizira i prati sve marketinške kampanje za Bazzar i partnerske trgovine (shopove). 

Prati i u svakodnevnom poslu koristi sve najnovije trendove u oglašavanju. Radi s predstavnicima velikih svjetskih brandova i ima presudnu ulogu u izgradnji online prepoznatljivosti Bazzara i partnerskih shopova i brandova. Traži nove i kreativne načine kako ostvariti što veći povrat iz svake uložene kune u digitalni marketing. 

Vodi odjel marketinga unutar tvtke, koordinira sa vanjskim partnerima, usko surađuje sa voditeljima kategorija i osigurava da su svi zadaci odrađeni kvalitetno i na vrijeme. 

Koga tražimo? 


Tražimo kreativnu, odgovornu i samostalnu osobu (m/ž) koja ima minimalno 5 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u Marketingu. Osobu koja može kvalitetno voditi marketinški tim i surađivati sa drugim odjelima unutar tvrtke kao i sa brand ownerima i principalima naših partnerskih shopova. Jako nam je bitno da poznaje principe društvenih mreža, živi digitalno te prati najnovnije trendove digitalnog oglašavanja. 

Rad na e-commerce projektima i Google certifikati su plus, ali nisu uvjet.

Što ti nudimo?


  • Rad u brzorastućoj e-commerci tvrtci koja bazira svoj uspjeh na innnovativnosti i personaliziranom pristupu 
  • Suradnja s najvećim svjetskim brandovima i kompanijama 
  • Stimulativna primanja i bonuse na ostvarene rezultate
  • Casual radno okruženje koje cijeni kreativnost i jednostavnost 
  • Fleksibilno radno vrijeme 
  • Nećemo naglašavati laptop i mobitel, al edukacije i profesionalni razvoj unutar i izvan tvrtke hoćemo ;)
  • Ambiciozne planove koji nisu limitirani samo granicama Hrvatske - veliki planovi za ekspanziju 

Sviđamo ti se? 


Na mail posao @ bazzar.hr pošalji nam svoju prijavu, zajedno sa CV-em i projektima/radovima na koje si najviše ponosan/na najkasnije do 13.9.2019. 


Napomena: Vidiš se u Bazzar marketinškom timu, ali nemaš potrebno iskustvo za ovu poziciju?  Pogledaj oglas za Asistent digitalnog marketinga