Thumbnail 1
 PROMETNO PRAVO - TVRDI UVEZ - Slobodan Kaštela, Ladislav Horvat slika 1
Školska knjiga logo

PROMETNO PRAVO - TVRDI UVEZ - Slobodan Kaštela, Ladislav Horvat

Šifra proizvoda: DQZE66

Trenutno nedostupno

Udžbenik je namijenjen studentima fakulteta prometnih znanosti. U općem dijelu autori pojmovno objašnjavaju osnove prava i ustroj državne vlasti te opće značenje pojma prometa i prometnog prava kako bi opću pravnu znanost približili studentima....

Pročitaj više
Udžbenik je namijenjen studentima fakulteta prometnih znanosti. U općem dijelu autori pojmovno objašnjavaju osnove prava i ustroj državne vlasti te opće značenje pojma prometa i prometnog prava kako bi opću pravnu znanost približili studentima.
Udžbenik počinje sustavnim prikazom zračnog prava, slijede prava željezničkog i cestovnog prometa te unutarnje plovidbe, poštanskoga i telekomunikacijskog prava. U sveobuhvatnoj i sustavnoj obradbi pojedinih grana prometa autori su materiju razložili s javnopravnoga, organizacijskoga i imovinskopravnog stajališta. Proučeni su svi relevantni nacionalni izvori prava, kao i oni međunarodni, uključujući pravo EU. Posebno valja naglasiti da se na kraju svakog poglavlja nalaze pitanja za ponavljanje, što će studentima zasigurno olakšati pripremu ispita.
 
Šifra: 030373
ISBN: 978-953-0-30373-7
Broj stranica: 518
Uvez: TVRDI UVEZ
Format: 16,8X24 cm
Trenutno nedostupno

Slični proizvodi