Thumbnail 1
ULJE KONOPLJE ZA NJEGU TIJELA I KOSE 50ml slika 1

ULJE KONOPLJE ZA NJEGU TIJELA I KOSE 50ml

(1)

Šifra proizvoda: Z4X5MD

Cijena

5,31 €

Cijena sadrži PDV

    Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    PRIRODNA KOZMETIKA OD HLADNO PREŠANOG ULJA KONOPLJE

    Naša prirodna kozmetika sadrži visok postotak ulja konoplje, u ovom slučaju 90%, a ne sadrži konzervanse i umjetne boje. Mast konoplje je idealna za njegu osjetljive kože! Naravno da nije...

    Pročitaj više

    PRIRODNA KOZMETIKA OD HLADNO PREŠANOG ULJA KONOPLJE 

     Ulje konoplje sadrži esencijalne masne kiseline i vitamine, te je posebno pogodno za tijelo i kosu .Ulje konoplje je bogato vitaminom E koji poboljšava rast kose te vitaminom A koji održava kosu zdravom i sjajnom!

     Kombinacija vitamina E i esencijalnih masnih kiselina koje se nalaze u ulju konoplje nudi sve hranjive tvari koje su portrebne za održavanje vašeg vlasišta i kose. 

     Prednosti korištenja ulja konoplje za njegu kose: ulje konoplje se može koristiti kao regenerator za kosu i vlasište. 

    Najvažnije svojstvo ulja konoplje je da omekšava kosu i tjeme. 

    Glavna funkcija je sačuvati vlažnost kože. Ulje konoplje sprečava gubitak vlažnosti i omekšava vlasište jer je prirodni ovlaživač te pospješuje zdravlje tjemena podupirući međustanične strukture koje štite od gubitka vlage. 

    Ulje konoplje je u stanju sačuvati vodu pa djeluje kao ovlaživač za kožu i kosu. 

    To izravno djeluje na korijen vaše kose .Ulje konoplje je dobro rješenje ukoliko imate problema sa suhim vlasištem i posebno je preporučljivo da se ulje primjenjuje i tijekom zime jer hladan zrak i toplina u zatvorenim prostorima isušuju kožu i kosu. 

     Korištenje ulja konoplje za kosu: Izravno masirajte vlasište i kosu te nakon nekoliko minuta isperite vodom i osušite kosu ručnikom. Ulje konoplje za njegu kože: prirodno hladno prešano ulje konoplje osobito je vrijedno i sadrži važne bioaktivne supstance, takozvane popratne masne tvari koje imaju važnu ulogu u ishrani kože.

    Osobito je značajan visoki udio visokonezasićenih masnih kiselina i gamalinolenske kiseline koja se pojavljuje samo kod nekih biljaka. Zajedno tvore temelj za proizvodnju prirodnog hormona tkiva koji može odgoditi starenje kože. 

    Ove tvari su izvor mladosti za kožu jer podupiru zaštitne i obrambene funkcije te djeluju uravnotežujuće i potiču pohranjivanje vlažnosti. 

    Pomaže pri tegobama kod kožnih oboljenja: psorijaza, ekcemi, akne, opekline, kronično suha koža…

     Ulje konoplje za njegu tijela, ne može se koristiti kao zaštita od sunca, već je odlično za obnovu kože nakon sunčanja !

    Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Ocjene kupaca

    5,00 / 5
    ukupno 1 ocjene
    5
    100%
    4
    0%
    3
    0%
    2
    0%
    1
    0%
    Još nema komentara.

    Slični proizvodi