Thumbnail 1
 OPRAH - BIOGRAFIJA - BROŠIRANI UVEZ - Kitty Kelley slika 1
Školska knjiga logo

OPRAH - BIOGRAFIJA - BROŠIRANI UVEZ - Kitty Kelley

Šifra proizvoda: 49JRQ6

Trenutno nedostupno

biblioteka LUMENDugo očekivana kontroverzna biografija Oprah Winfrey.Temeljena na tri godine istraživačkog rada, izvještavanja i razgovora s 850 osoba – izvora informacija, od kojih se mnogi nikada prije nisu oglasili u javnosti, Oprah je prva...

Pročitaj više

Slični proizvodi

biblioteka LUMEN





Dugo očekivana kontroverzna biografija Oprah Winfrey.



Temeljena na tri godine istraživačkog rada, izvještavanja i razgovora s 850 osoba – izvora informacija, od kojih se mnogi nikada prije nisu oglasili u javnosti, Oprah je prva sveobuhvatna biografija jedne od najutjecajnijih, najmoćnijih i najobožavanijih javnih osoba našega vremena.

Svatko tko je obožavatelj Oprah Winfrey, i tko je upoznat s njezinim nevjerojatnim životnim putem i uspjehom u karijeri, bit će fasciniran i oduševljen novim informacijama i saznanjima u ovom detaljnom, izbliza prikazanom i zaokruženom portretu kojeg nam zorno oslikava i iscrpno potkrjepljuje autorica Kitty Kelley.
Nakon što uzmu u ruke ovu knjigu, čitatelji će steći uvid u to tko je zaista prava Oprah iza kulisa njezinog javnog života, i imat će puno veće razumijevanje o vrijednosti i veličini njezinog mjesta u američkoj kulturnoj povijesti.

Kitty Kelley međunarodno je priznata i poznata autorica biografija javnih osoba, od kojih su najpoznatije one Elizabeth Taylor, Franka Sinatre i Nancy Reagan.


s engleskoga prevela Karla Vlahović
 
Šifra: 060858
ISBN: 978-953-0-60858-0
Broj stranica: 516
Uvez: BROŠIRANI UVEZ
Format: 15x23 cm
Trenutno nedostupno