Thumbnail 1
 RELI KROZ EUROPU - KNJIGA PITALICA - Elisabeth Schöberl slika 1
Školska knjiga logo

RELI KROZ EUROPU - KNJIGA PITALICA - Elisabeth Schöberl

Šifra proizvoda: GADNME

Cijena

9,95 €

Cijena sadrži PDV

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Knjiga sadržava 216 pitalica iz 18 različitih područja znanja, od planina, rijeka, jezera i mora preko otkrića i izuma do športa i običaja. Zadatci su raznovrsni. Učenici će katkad od dva ili više ponuđenih odgovora morati odabrati pravi,...

    Pročitaj više
    Knjiga sadržava 216 pitalica iz 18 različitih područja znanja, od planina, rijeka, jezera i mora preko otkrića i izuma do športa i običaja. Zadatci su raznovrsni. Učenici će katkad od dva ili više ponuđenih odgovora morati odabrati pravi, uspostaviti točan redoslijed nekih podataka, svrstati ih u kategorije ili sami odgovoriti na pitanje. Pitalice su označene brojevima od 1 do 12. Stupanj težine pitalica povećava se što se dublje zalazi u pojedino područje. Tako je, pitalica pod brojem 1 lagana, pitalicu broj 7 nešto je teže riješiti, a uz onu broj 12 učenici će morati možda malo dulje razmišljati.
    I rješenja se mogu pronaći u knjizi, no prije posezanja za njima, treba najprije dobro razmisliti o svakom pojedinom zadatku. Svoje znanje o Europi učenici mogu testirati sami, a u tome im mogu pomoći prijatelji i roditelji. Osim toga, ovaj je reli i prikladan kviz za dvije ili više osoba. Broj sudionika je proizvoljan. U knjizi donosimo nekoliko mogućih inačica igre. Na kraju knjige je plan igre, koji je najbolje preslikati u nekoliko primjeraka da se može upotrijebiti za sve inačice igre.
    Učenici sami mogu odlučiti koliko će pitanja postaviti jedni drugima, a nakon svakog kruga mogu iznova podijeliti područja znanja.
    Učeničkoj kreativnosti, dakako, nema granica i moguće je po želji kombinirati različite inačice.
    Igrajte se, učite i dobro se zabavite!
     
    Šifra: 090352
    ISBN: 978-953-0-90352-4
    Broj stranica: 92
    Uvez: BROŠIRANI UVEZ
    Format: 17x24 cm

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Slični proizvodi