Thumbnail 1
 POHOD MILOSTI - biblioteka RUKOVET - Ivan Golub slika 1
Školska knjiga logo

POHOD MILOSTI - biblioteka RUKOVET - Ivan Golub

Šifra proizvoda: GA94ED

Cijena

22,43 €

Cijena sadrži PDV

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    biblioteka RukovetSvećenik i profesor, povjesničar i teolog Ivan Golub, prvim se stihovima javio na izmaku četvrtog desetljeća svojega života, u poodmakloj zreloj dobi. Ne prilagođujući se duhu epohe, još manje koketirajući s aktualnošću,Ivan...

    Pročitaj više
    biblioteka Rukovet


    Svećenik i profesor, povjesničar i teolog Ivan Golub, prvim se stihovima javio na izmaku četvrtog desetljeća svojega života, u poodmakloj zreloj dobi. Ne prilagođujući se duhu epohe, još manje koketirajući s aktualnošću,Ivan Golub ispisao je svoj pjesnički zavjet i ostvario svoju stihovnu popudbinu s uvjerenjem da u vremenu traju ponajprije stvari koje nisu iz/od vremena.

    Pohod milosti sadržava izbor iz autorovih pjesničkih zbirki − Kalnovečki razgovori,Izabrana blizina, Trag, Oči, Molitva vrtloga, Hodočasnik, Ultima solitudo personae – Lice osame, Moji Božići, Dušom i tijelom, Nasmijani Bog − Deus Ludens i Sijač radosti − te pjesničkih rukoveti objavljenih u časopisima − Otkrivensvjetlu i podatljiv sjeni, Zvijezde i suze, Prvine, Kalnovečki dnevi i Bog šaptač.
     
    Šifra: 060752
    ISBN: 978-953-0-60752-1
    Broj stranica: 892
    Uvez: tvrdi, šivano
    Format: 13,7 × 20 cm

    Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 11-20 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Slični proizvodi